Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.802
- 109.624
- 4.878
Sal pesimi moralim sifir sifir sifir
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.5 ust kopunum yatti :/Ne oldu ?
1.5 ust kopunum yatti :/
Ahahaha yarın programını izlemek şart oldu. Müthiş bi herif yav.
Allah korusun rtaş dikkat etBirde benim gibi kronik nefes darlığı olanlar..Virüsü kaparsak bizim gibiler direk şut öbür tarafa abbas yolcu![]()
Ahahaha yarın programını izlemek şart oldu. Müthiş bi herif yav.
Yönetim isterse, bundan sonra her yönetim bir yilda yapilan zarari kendi cebinden ödemeli diye madde uygulayamaz mi?
Sonra bir baskan cikip zarar yapmamak icin tonca oyuncu satmasin diye birde, zararin tek 20% i transfer geliriyle karsilama hakkiniz olur yapsin.
Diyelim bir dönem 15 milyon zarar yaptiysak, yönetim 15 milyona oyunculari satip ve para harcamadan devam yapariz hamlesi yapamaz. En fazla 3 milyonu kaplar o ve geri kalan 12 milyonu ceblerinden ödemek durumunda kalirlar.
Bartomeunun yönetimden bazilari orada ayni durum var diye yavralmis istifa etmesin diye. Adamlarin bazilar biz bu zarari cebimizden ödersek batariz diyenler olmus. Ondan bence simdi cok para alan adamlari yolluyor. Zarar ne kadar düsük olursa o kadar iyi olur onlar icin.
Biz transferi kapattik. Ben marcaonun felan gitmesinden korkuyorumBizde bu hafta 1 tane 6 numara getirmeliydik ama nerde
Şunların ucunu toplasan sakat abubakar etmez.Ahahaha yarın programını izlemek şart oldu. Müthiş bi herif yav.