Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Fatih dua etsin, elinde Antalyalı diye bir Çocuk var. Belhanda ile Arda gidiyorlar gidiyorlar, gelemiyorlar. Antalyalı'nın anası ağladı. Orayı kapattı, burayı kapattı.
Her zaman bu olmaz - başka takım değerlendirir. Galatasaray Şampiyon olmak istiyorsa daha dikkatli olması lazım."
Erman Toroğlu (20.09)

_______
Aslında 1 B2B + Taylan'a bir yedek / alternatif şart.

Yani 2 Orta Saha Transferi farz.

Çocuk, Allah korusun, sakatlansa sezona Donk ile girilmez.

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Tamam işte bize de o tarz adam lazım şu an, herkesin pasör olduğu yapıda dinamizm sıkıntısı yaşarsın illaki.

Nokta santrafor değil zaten adam ha bu gelecekse Valencia niye alındı o var ama Samatta bayağı iş yapar normal şartlarda.
Samatta kendisini kanada atıp top aldığında orta saha oyuncularının ceza sahasına koşuları baya etkili olabilir. Fenerde o işleri yapabilecek adamlar var mhy ve ozan.

.
IMG_20200924_113348.webp

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer bizim maçta Caner oynarsa Taylan-Feghouli arasındaki uzun paslardan özellikle ilk yarıda sonuç çıkarabiliriz.

2 defa Başak maçında Hasan Ali'nin arkasına efsane toplar attı Taylan. Feghouli içeri çevirdi 2 topta tehlike oldu.

Bunlar kiralıyor mu Samatta'yı , bonservisini almaları mümkün görünmüyor ama kap bildiriminde geçici transferi diye ibare yok.

Bu seneden bahsediyor. Geçen seneden farkımız tek Arda ve Kılınç mı diye sordu.
Yönetimin herhangi bir başarısı yoktur lafına istinaden yazdım bunu.

Geçen sene yapılan transfeleri yazayım buraya.
Lyundama, Seri, Lemina, Onyekuru, Nzonzi, Andone, Saracchi, Ozonwafor, Emre Mor, Adem Büyük, Jimmi, Şener, Falcao, Babel, Sekidika, Okan, Taylan.

Bu transferler niye yapıldı? Takıma katkısı olacak diye. Teknik heyetin de onayından geçti ve öyle geldi adamlar. Şimdi Taylan'dan verim alınca yönetimin başarısı olmuyor da geçen sezon verim alınamadı diye yönetim beceriksizliği mi oluyor?

Ben yönetimin beceriksiz olduğunu da düşünmüyorum iş bilmez olduğunu da düşünmüyorum. Belli kurallar çerçevesinde adamlar birşeyler yapmaya çalışıyor. Aslında doğru olanı da bu yönetim yapıyor. Kulübün geleceğini ipotek altına almadan ellerinden geleni yapıyorlar. Ben eminim ki herkesle görüşüyorlardır. Ancak istedikleri fiyata istedikleri kalitede oyuncular bulamıyorlardır.

fener ile karşılaştırmayın olayı. Yanılgıya düşersiniz. Onlar, yapılmayacak ve yapılmaması gereken herşeyi yapıyorlar. koç kendi ismini kurtarma peşinde ve alınacak bir başarısızlık çok kötü durumlara yol açacak. Açık söyleyeyim fenerin başarısızlığında bile yönetim gitmeyecek. O kadar borca soktu ki takımı ali koç kimse o koltuğa oturmak istemeyecek. Bence bu seneki hamleleri ile fenerbahçe ali koçun malı olmuştur.

Ze luisi pek bilmiyorm ama sanki net bir striker değil daha çok gezici forvet gibi
Fakat samatta eskilerin emenikesi gibi yani savunma arkasına koşu yapar ama bu kekolar ilerde top tutamiyorlar 2 tane benzer forveti kim istemiş merak ettim

Geldin Günü dün gibi hatırlıyorum...
Dw5rPUHX4AA-A9n.webp

Twitter de, "Marcao bugün son maçına çıkıyor" haberleri (iddaa) dolaşıyor ....

"Kümeye karşı oynayan takımın stoperi alınır mı" diye ithamları hatırlıyorum
GSC biraz şüpheyle baktı oyunca ilk başlarda...sonra barıştılar ama.
Reis, az Kapak takmadı :)

Bir İtalyan takımı kolay kolay kötü Stoper almaz yurtdışından. Hem Solak olması, hemde oyun kurabilmesi onu değerli kılıyor. Brezilyalı olması Pastanın Çileği.

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Euro 9 Tl olmus sene sonu 10 olacak durduk yere borc ve faizler %30 artmis pandemi var stad bilet geliri yok yayinci kurulus para odemiyor halen transfer transfer

Yapmasinlar kardesim adam satilsa bile cok dusuk maliyetli adam alsinlar yoksa iki seneye klup batar bu sartlarda para yatirmak batakligi kurutmaya calismak gibi akli selim taraftar su sartlarda transfer istemez firsat transferi genc dusuk maliyetli olursa biktim ayni seyleri okumaktan taylan soyle orta saha yok hocam oynatiyor iste destek verin yeter

Bu Roma ve ona yakın hesaplar hep Marcao’nun fiyatını düşük gösteriyorlar. Yokmu bunların forumlarında biz taraftarın hissiyatını yansıtacak bir cengaver. Zaten irite oluyorum şu Roma

Moderatör tarafında düzenlendi:
İtalyan pintileri başka ligler oldu mu 30 milyon Euro'yu cerez parası gibi harcıyorlar Türk ligi oldu mu en değerli oyuncumuzu 15'e almaya çalışıyorlar ama adamlarda suç değil bizde suç popülerlik ve ilgi ile oyuncunun aklını nasıl olsa celeriz diye düşünüyorlar bu sefer yanilirlar artık bu ülke 15'e 20'ye çok futbolcu sattı artık rakamları 30'lara cekmemizin zamanı geldi İngiltere bile Yunan Ligi'nde olimpiyakosta oynayan 18 yaşındaki bir Yunan'a adini tam hatırlamıyorum 30 milyon Euro verebiliyorsa bizim lig için de yapabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt