Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalyan pintileri başka ligler oldu mu 30 milyon Euro'yu cerez parası gibi harcıyorlar Türk ligi oldu mu en değerli oyuncumuzu 15'e almaya çalışıyorlar ama adamlarda suç değil bizde suç popülerlik ve ilgi ile oyuncunun aklını nasıl olsa celeriz diye düşünüyorlar bu sefer yanilirlar artık bu ülke 15'e 20'ye çok futbolcu sattı artık rakamları 30'lara cekmemizin zamanı geldi İngiltere bile Yunan Ligi'nde olimpiyakosta oynayan 18 yaşındaki bir Yunan'a adini tam hatırlamıyorum 30 milyon Euro verebiliyorsa bizim lig için de yapabilirler

Katılıyorum.

- Büyük Takım Tecrübesi ve Kupalar
- Solak
- Oyun kurabilme meziyeti var
- Brezilyalı

GSC Transfer İstihbarat Şefi

İtalyan pintileri başka ligler oldu mu 30 milyon Euro'yu cerez parası gibi harcıyorlar Türk ligi oldu mu en değerli oyuncumuzu 15'e almaya çalışıyorlar ama adamlarda suç değil bizde suç popülerlik ve ilgi ile oyuncunun aklını nasıl olsa celeriz diye düşünüyorlar bu sefer yanilirlar artık bu ülke 15'e 20'ye çok futbolcu sattı artık rakamları 30'lara cekmemizin zamanı geldi İngiltere bile Yunan Ligi'nde olimpiyakosta oynayan 18 yaşındaki bir Yunan'a adini tam hatırlamıyorum 30 milyon Euro verebiliyorsa bizim lig için de yapabilirler
Pardon 30 değil Daniel Podence wolverhamptona 20'ye satmışlar

Bazi PL kulupleri stoper arayisinda, Leicester, Fulham ve West Ham gibi. Bakalim onumuzdeki gunlerde Luyindama ve Marcao icin kapimizi calacaklar mi.

Olimpiyakos güncel sezon satışları 29 yaşındaki gilherme Arabistan'a 6 milyon Euro ve 24 yaşındaki sol bek tsimakis 13 milyon Euro ya Liverpool'a bu sezon da şampiyonlar ligind işte böyle büyük takım olunur biz de Belhanda ve Diagne ve Babeli satmaya ugrasalim duralım

-------------------------------taylan (transfer)-------------------------------

----------------belhanda (etebo)----------Emre K. (transfer)----------------

----Feguli (Kerem, Sekidk)------------------------------Transfer (Arda)------

---------------------------------Falcao/Diagne--------------------------------

Bir defansif bir ofansif olmak üzere 2 orta saha ve 1 tane de kanat almazsak bu sezon çöp olur. Uefa'da gruplara kalırsak ligde de sanırım 8 tane hafta içi maçı ile birlikte 3 günde bir perşembe-pazar maça çıkacağız. Her bölgede en az 2 oyuncuya ihtiyaç var. Ömer, Donk, Akbaba da 3. alternatif olarak orta sahada niceliği artırırlar.

Bu sene olmazsa devre arasi veya sezon sonu satacaklar knk. Baska turlu transfer yapamayiz. Bugun ffp bitse yine yapamayiz. Tff harcama limitini kısacak şlde dgliz. Ve 1 euro 9 lira.

Ben 15 milyona marcaonun satilmasini okeylerim. Hocada yerine aday var gibi konustu gecen gun ztn + orta saha transferini de yaparim o parayla. Tabi mevcut transfer ekibiyle bu hamleler zor ama yapcak bisi yok. Bu ekip yillardir hocayla calisan hocanin kendi ekibi.
O meseleyi icimizden halledecez gibi Ozornwafor ile. Simdiye kadar gitmemesi beni bu duşunceye sevk etti

2 maç kazandık diye bunlar kadroyu yeterli görüyorsa çok büyük tehlike.Şuan ki kadro ligin sonunu asla getiremez.Her mevkide rotasyona girebilecek oyuncular olması lazım.Belhanda falan gitmez bu saatten sonra,1-2 maç iyi oynayınca günübirlik taraftarda sustu.Ne diyeyim çok fazla havaya girdik sonu kötü olmasın.

Eiq4pU1WAAAP_aG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt