Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah doğrudur belhandadan daha çok sevinirim 😍
benim sevinçte zirve noktam aynı yıl içinde emre vitaminsizi,semih kaya denilen rezil ötesi stoper ve sabri denen şahısın kulubümüzden ayrılışlarıydı.Ne güzel günlerdi onlar.Darısı belhanda ve babelin başına

aslında ndiaye etebo taylan orta sahası rakibi bayagı ısıran bi orta saha olurdu

Bizde taylan (26) emre kilinc (27) genc sayilir. Dortmunda suan 4 oyuncu ilk 11de

Sancho 20
Haaland 20
Reyna 17 ( gol atti)
Bellingham 17
taylan 25
emre 26
futbolda çok etki eder bu is

Bu arada 2014 yılından sonra milli takıma gidip genç milli oyuncuların boku püsürüğüne kadar raporları gelişimleri hocanin elindedir ama degerlendirmedik. Nedeni bence risk almak istememesi. Yoksa 99 terim olsa bugün babel yerine oynayacak ilk isim ali yavuz olurdu

Son düzenleme:
ömeri bir şekilde birilerine 4-5e kilitleyip yerini hasan Hüseyine doldurmaliydik.
Şu yönetim ffp-para diye ağlıyor ama skor yapan ve 400 bin euro maaş alan adamı bile pazarlayamiyorlar. Soesan oyuncular çok para alıyor diye satılmıyor. 34 yaşındaki yillik 4 milyon alan gomisten para kazanmasini biliyoruz ama

Rijeka Hadjuk maçı ertelenmiş, sebebini bilen var mı? Hastalık mı çıktı acaba

ömeri bir şekilde birilerine 4-5e kilitleyip yerini hasan Hüseyine doldurmaliydik.
Şu yönetim ffp-para diye ağlıyor ama skor yapan ve 400 bin euro maaş alan adamı bile pazarlayamiyorlar. Soesan oyuncular çok para alıyor diye satılmıyor. 34 yaşındaki yillik 4 milyon alan gomisten para kazanmasini biliyoruz ama
ömeri 4-5e kitlemek
yerini hasan hüseyinle doldurmak
güldürdün :)

Bizde taylan (26) emre kilinc (27) genc sayilir. Dortmunda suan 4 oyuncu ilk 11de

Sancho 20
Haaland 20
Reyna 17 ( gol atti)
Bellingham 17
Emre seneye 27 yaşında olacak ve bizde iyi bir sezon geçirirse de yurt dışına transfer yapabilme potansiyeli mevcut en olgun çağında. Seneye FFP'in de olmayacağını ve yabancı sınırının değişeceğini düşünürsek elimizi oldukça rahatlatacak bir futbolcu. O 1 yaş futbolda çok önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt