Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
büyük şef. bunu da calmazsınız artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre seneye 27 yaşında olacak ve bizde iyi bir sezon geçirirse de yurt dışına transfer yapabilme potansiyeli mevcut en olgun çağında. Seneye FFP'in de olmayacağını ve yabancı sınırının değişeceğini düşünürsek elimizi oldukça rahatlatacak bir futbolcu. O 1 yaş futbolda çok önemli.
hem kosan hem asist yapan orta saha oyuncularını bulabilirmiyiz bulursak kaca verirler bilemem ya seri johansen gibi kosmayan adamları getiricen ki seride asist kac tane yaptı bilmiyorum yada kosan adamlarda olusturucan orta sahayıŞut yok asist yok
KAfası kesik tavuklar gibi koşan 1 tane adamın olur. 3 orta sahanda 2-3 kişi böyle olursa top falan taşıyamaz oyunu rakip bölgeye yıkamazsın. Ya da kanatların hep arzuladığımız gibi hızlı olmaz Arda gibi oyun kurucu kanat arar dururuz.hem kosan hem asist yapan orta saha oyuncularını bulabilirmiyiz bulursak kaca verirler bilemem ya seri johansen gibi kosmayan adamları getiricen ki seride asist kac tane yaptı bilmiyorum yada kosan adamlarda olusturucan orta sahayı
ömeri 4-5e kitlemek
yerini hasan hüseyinle doldurmak
güldürdün![]()
asbinthe içtin mi hiçömeri 4-5e satacagini sanmak icin 3 litre raki icmek gerekiyor
asbinthe içtin mi hiç
![]()
Sen gelme ulan...İngiliz basını, Fulham'ın Norveçli orta saha oyuncusu Stefan Johansen'in Galatasaray'a kiralandığını yazdı.
2 ay önce Nuri bonservissiz olunca yazmıştım. Her türlü faydası olurdu.Nuri şahin ne oynuyo be, iş yaparmış alsamıydık keşke.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu Transfer den kaç Milyon Avro kazanacağız ?
Coguzeaal
3.2m tl nekadar yapiyorsa okadarBu Transfer den kaç Milyon Avro kazanacağız ?