Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emreyi satmayız satarsak onun gibi yerli topçu bulamayız, etinden sütünden faydalanalım iyice.
Emre seneye 27 yaşında olacak ve bizde iyi bir sezon geçirirse de yurt dışına transfer yapabilme potansiyeli mevcut en olgun çağında. Seneye FFP'in de olmayacağını ve yabancı sınırının değişeceğini düşünürsek elimizi oldukça rahatlatacak bir futbolcu. O 1 yaş futbolda çok önemli.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hem kosan hem asist yapan orta saha oyuncularını bulabilirmiyiz bulursak kaca verirler bilemem ya seri johansen gibi kosmayan adamları getiricen ki seride asist kac tane yaptı bilmiyorum yada kosan adamlarda olusturucan orta sahayı
KAfası kesik tavuklar gibi koşan 1 tane adamın olur. 3 orta sahanda 2-3 kişi böyle olursa top falan taşıyamaz oyunu rakip bölgeye yıkamazsın. Ya da kanatların hep arzuladığımız gibi hızlı olmaz Arda gibi oyun kurucu kanat arar dururuz.
1 tane koşan pres yapmayı bilen orta sahan, 1 tane asist-gol yapmayı bilen 1 de rakiple fiziksel müdaheleye girebilen (Essien tarzı) adamın olacak.
Böyle bir ekibi oluşturmanın şu dar zamanda imkansız olduğu artık belli olduğu için transfer falan beklemiyorum istemiyorum da. Sezon sağ salim bitsin de bu yönetim gitsin diye bekliyorum.

Fenerbahçe’ye geldiği 26 Ağutos’tan beri hala hazır olamayan Mauricio Lemos tartışmalara neden oldu. Uruguaylı oyuncunun yerine stoper arayışlarının devam ettiği iddia edildi. Malang Sarr ile yeniden görüşüldüğü bilgisi paylaşıldı. Bu da bir süredir dolaşan, ''Reyes’ten farkı yok. Fenerbahçe’de oynayamaz'' dedikodularının artmasına neden oldu.

Son dönemlerin en kötü transfer sezonu bizim acimizdan. Ciddi eksikler var ama hiç ses seda yok. 40 gün de kalmadı albayrak. 15 gün sonra bitiyor.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tembel öğrenci gibiyiz sınava daha çok var deyip de kitabın yüzünü açmaz son gece birkac saat bakar sonra da düşük not alır bizim transfer de böyle işte zaman çok diye hiç hareket yok son güne son saatlere bırakıyoruz senelerdir bu yüzden parasını verdiğimiz adamı bile oynatamadik ve halen akillanmis değiliz ...

hakeme dikkat heran olur olmaz penaltı duran top mop ne varsa verebilir
yanlış yer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt