Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.721
- 40.456
- 3.413
Bulent timurlenk den muhteşem yorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha 2. os kiraladin mi bugüne kadar? veya lazim olan kanat?
Evet Monaco'ya verilecek payı atlamışım ben. O yüzden Asamoah'yı boş verip. Naingolan oluyorsa olmalı ancak. Boştaki forvetlerden de yedek forveti çözeriz Mouting falan.yok. monacoya 50% verecegiz deniliyordu.
ffpye 1.5 girmiyor mu o zaman
yani 1.5 mio ile os,kanat,forvet alacaksin anladigim kadariyla? maasi cünkü ffpye girmiyor. hadi bakalim . iki gerekilen yer varken 3.yer aciyorsun cünküpara yok + maaş bütcesi yüzünden de alamıyoruz. Falcao giderse hem para kazandıracak hem maaş bütcesi alacak. Kalite olarak eksileceğimizi hatta zor durumda da kalabiliceğimizi biliyorum ama yüksek maaşlı herkesten kurtulmak lazım öyle yada böyle
Önumuzdeki sene sampiyon ön eleme oynicak diyorlar iste. Bencesi sencesi yok puanlar onu gösteriyorEn az 10 yıllardır aynı şeyi söylüyorlar bugüne kadar olmadı.
Bence yine olmazda hadi olacak gibi düşünsek o zaman birazda başka takımlar toplasın Avrupa'da puanları.
yani 1.5 mio ile os,kanat,forvet alacaksin anladigim kadariyla? maasi cünkü ffpye girmiyor. hadi bakalim . iki gerekilen yer varken 3.yer aciyorsun cünkü
nedeni cok basit: Belhanda icin 1.5dan fazla aliyorsun + OS dan oyuncu gitmis olur. zaten 2 kisi almak istedigin yer. Farki anladin mi. ekstra baska bir mevkide bosluk yaratmiyorsun.Belhandayı gönderelim desem bu kadar uzatmazdın ha
Başkan demedi mi 30m seviyesine düşürmeye calısıyoruz maasları o acıdan dedimi, ayrıca 1.5m ya 3 oyuncu almayacagız elbet falcao yerine o paraya bir topcu kiralanabilir yada kanat fv alırsın diagne ile ligi götürmeye calısırsın onu diyorum
Asamoahi alip hastanede bakmakmi cok guzel? Adam gecen sezon 18 Mac kacirmis 3ude dizdeki sorundan dolayi...Bir şey gerçek olamayacak kadar güzelse gerçek değildir derim
o adam bitti artıkAsamoahi alip hastanede bakmakmi cok guzel? Adam gecen sezon 18 Mac kacirmis 3ude dizdeki sorundan dolayi...
Bu yonetim ve 'elbet' ?Belhandayı gönderelim desem bu kadar uzatmazdın ha
Başkan demedi mi 30m seviyesine düşürmeye calısıyoruz maasları o acıdan dedimi, ayrıca 1.5m ya 3 oyuncu almayacagız elbet falcao yerine o paraya bir topcu kiralanabilir yada kanat fv alırsın diagne ile ligi götürmeye calısırsın onu diyorum
yüksek maaşlı herkes fırsat bulundugunda yollanmalı sezona eksik başlasak bile yollanmalı ben bunu savunuyorum benim kişisel görüşüm bu. Babel Feg BeLhanda Falcao . Seneye limitimiz daha da dusuyor çünkünedeni cok basit: Belhanda icin 1.5dan fazla aliyorsun + OS dan oyuncu gitmis olur. zaten 2 kisi almak istedigin yer. Farki anladin mi. ekstra baska bir mevkide bosluk yaratmiyorsun.
ayni baskan'da Falcao maasinda indirime gidip bu sezon kalacak diye de aciklama yapti. bunu ne yapacagiz simdi
niasse xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd neyse birsey demiyorumasamoah kalsın falço için 2 m verin yeter diagnenin yanına OMAR NİASSE yi alırız beleşe........... 2.5-3e de bonservisli olaraktan iyi bi topçu buluruz. işte GS.
iyi oldu belki gruplara kalır diyecem de bado bunların ustunden silindir gibi geçerBeşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakibi Milan, Leo Duarte'nin koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası tüm oyuncularına test yaptırdı. Testi negatif 13 oyuncu çıkmaması durumunda Milan, Bodo/Glimt karşısında hükmen mağlup sayılacak.
pek düsmüyor yeni banka imzalamasindan dolayi. ki tff limitini gec. fb agzina sicti o limitin 2 senedir .yüksek maaşlı herkes fırsat bulundugunda yollanmalı sezona eksik başlasak bile yollanmalı ben bunu savunuyorum benim kişisel görüşüm bu. Babel Feg BeLhanda Falcao . Seneye limitimiz daha da dusuyor çünkü
Niasse tek forvet olarak cacik rengoasamoah kalsın falço için 2 m verin yeter diagnenin yanına OMAR NİASSE yi alırız beleşe........... 2.5-3e de bonservisli olaraktan iyi bi topçu buluruz. işte GS.