- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.368
- 5.998
quote etmesen olur muniasse xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd neyse birsey demiyorum
blocklayamıyorum o yüzden blockladım diye artistlik yapmıyorum ama quote edip meşgul etme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
quote etmesen olur muniasse xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd neyse birsey demiyorum
Limit dusuyor diye sampiyonluktan vazmi gecelim rdas? Bu yonetim yerini dolduramayacak cunkuyüksek maaşlı herkes fırsat bulundugunda yollanmalı sezona eksik başlasak bile yollanmalı ben bunu savunuyorum benim kişisel görüşüm bu. Babel Feg BeLhanda Falcao . Seneye limitimiz daha da dusuyor çünkü
yok bir de limiti takan varLimit dusuyor diye sampiyonluktan vazmi gecelim rdas? Bu yonetim yerini dolduramayacak cunku
kiyamam, neyse niasse hayalin ile mutluluklar .dquote etmesen olur mu
blocklayamıyorum o yüzden blockladım diye artistlik yapmıyorum ama quote edip meşgul etme
Niasse tek forvet olarak cacik rengo
falcao sakatlanmadan elden çıkarmak mantıklı sadece penaltı atıyor zaten arda fln atar artıkasamoah kalsın falço için 2 m verin yeter diagnenin yanına OMAR NİASSE yi alırız beleşe........... 2.5-3e de bonservisli olaraktan iyi bi topçu buluruz. işte GS.
falcao sakatlanmadan elden çıkarmak mantıklı sadece penaltı atıyor zaten arda fln atar artık
asamoah kalsın falço için 2 m verin yeter diagnenin yanına OMAR NİASSE yi alırız beleşe........... 2.5-3e de bonservisli olaraktan iyi bi topçu buluruz. işte GS.
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakibi Milan, Leo Duarte'nin koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası tüm oyuncularına test yaptırdı. Testi negatif 13 oyuncu çıkmaması durumunda Milan, Bodo/Glimt karşısında hükmen mağlup sayılacak.
sadece penaltı atsın diye 5 6 milyon alan bi topcu varmıdır acaba.birkaç maça sakatlanacak ztn hiçbir topa hareketlenemiyor herif, 3 milyona satılmasın demek hayli komik bu neredeyse 8-9 milyonluk bir tasarruf anlamı taşımakta.
al hilali afc den atmislar 13 den az negatif var diyeGerçekten böyle bir uygulama var mı? Eğer doğruysa bizim ligde uygulanacak mı acaba bilginiz var mı?
sadece penaltı atsın diye 5 6 milyon alan bi topcu varmıdır acaba.
Nainggolan-Falkoa kafa kafaya takas. Dediğin gibi Niasse beleşse onu da alıp dransferi kapatalım.
cagne 1. forvet niasse yedek.Nainggolan-Falkoa kafa kafaya takas. Dediğin gibi Niasse beleşse onu da alıp dransferi kapatalım.