Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yüksek maaşlı herkes fırsat bulundugunda yollanmalı sezona eksik başlasak bile yollanmalı ben bunu savunuyorum benim kişisel görüşüm bu. Babel Feg BeLhanda Falcao . Seneye limitimiz daha da dusuyor çünkü
Limit dusuyor diye sampiyonluktan vazmi gecelim rdas? Bu yonetim yerini dolduramayacak cunku

asamoah kalsın falço için 2 m verin yeter diagnenin yanına OMAR NİASSE yi alırız beleşe........... 2.5-3e de bonservisli olaraktan iyi bi topçu buluruz. işte GS.
falcao sakatlanmadan elden çıkarmak mantıklı sadece penaltı atıyor zaten arda fln atar artık

falcao sakatlanmadan elden çıkarmak mantıklı sadece penaltı atıyor zaten arda fln atar artık

birkaç maça sakatlanacak ztn hiçbir topa hareketlenemiyor herif, 3 milyona satılmasın demek hayli komik bu neredeyse 8-9 milyonluk bir tasarruf anlamı taşımakta.

Nainggolan+2 verirler mi ahbap?

1600953206022.webp

Hayır

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakibi Milan, Leo Duarte'nin koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası tüm oyuncularına test yaptırdı. Testi negatif 13 oyuncu çıkmaması durumunda Milan, Bodo/Glimt karşısında hükmen mağlup sayılacak.

Gerçekten böyle bir uygulama var mı? Eğer doğruysa bizim ligde uygulanacak mı acaba bilginiz var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt