Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

al sana mis gibi 8 numara
Bonservis elinde

Transfer sezonu bitmek üzere artık. Mis gibi olsa çoktan kaparlardı bunu da düşünmek lazım

Ne alaka Cavani’de boşta diye düşüneceklere onun çilek olduğunu alabileceği en iyi kontrat için beklediğini belirtmek isterim

nedendir bilmiyorum ben ndiayenin teknigini cok begenmesemde böyle vitesi bi anda 5 e takan tarzda oyuncuları begeniyorum sürekli standart oynayan oyuncular sıkıyor bi süre sonra

Transfer sezonu bitmek üzere artık. Mis gibi olsa çoktan kaparlardı bunu da düşünmek lazım

Ne alaka Cavani’de boşta diye düşüneceklere onun çilek olduğunu alabileceği en iyi kontrat için beklediğini belirtmek isterim

Falcao ya verdiğimiz ücret + 3,5 yıllık uzun bi kontrat de Cavani gelir yarın imzalar

nedendir bilmiyorum ben ndiayenin teknigini cok begenmesemde böyle vitesi bi anda 5 e takan tarzda oyuncuları begeniyorum sürekli standart oynayan oyuncular sıkıyor bi süre sonra
Ben ayni sekilde dusunuyorum. Etebo ndiayenin ilk donemdeki hali gibi olsa cok katki verirdi ama orta saha calim atacak hali yok gibi

Şu Trabzonun aldığı Diabate bile iş yapardı bizde.

Diabate diabete yakalansa ne olur ?

tenor.gif

Taylanın koşu mesafelerini nerden bulabiliriz ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taylan ile rekabete girecek genç bir 6 numara + hızlı kanat oyuncusu ile transferi kapatsak okeyim ben.

Taylan Transfer Etebo Belhanda Emre kılınç Ömer bayram. Gayet yeterli bir rotasyon. @Ozan Puki ne dersin ustat ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt