Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen uzun pasları güzel ama benim dikkatimi çeken bir şey oldu videolarında bu adam topu ayağından çıkarırken acayip oyunu yavaşlatıyor. City sanırım bu yönünü geliştirmesini için tutmadı. Genç oyuncu ama bizim ligde iş yapar. Ben her zaman oyunculara verilecek doğru roller ile onların oyuna katkılarını artırabilir derim. Taylan da buna ornek

lokum gibi paslar atıyor

Fatih Terim: “Abdurrahim Albayrak ile az evvel görüştük. Genç bir listemiz var. Uygun olursa kadromuza katacağız. Az önce bu konu yine konuşuldu.”

A.A :
"Gruplara kalırsak 6 milyon euro alırız."
"Marcao çok talibi olan bir oyuncu."
"Oyuncu satmadan, transfer olmuyor."

Son düzenleme:
Fatih Terim: “Abdurrahim Albayrak ile az evvel görüştük. Genç bir listemiz var. Uygun olursa kadromuza katacağız. Az önce bu konu yine konuşuldu.”

A.A :

Anlaşılan hocaya soracaklar marcao'yu satıp orta saha kanat mı istersin.

Yoksa satmayalım böyle mi devam etmek istersin.

A.A :

Bunlardan transfer falan beklemiyorum, bari luyi ile Marcao nun sözleşmesini uzatsınlar onu akıl etsinler o bile bir mucize olur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Günaydın arkadaşlar. Dün güzel bir galibiyet aldık. Diagne ve Babel'in ilk 11 oyuncusu olmadığını, ancak son 20 dakika oyuna girerlerse katkı verebileceklerini gördük. Ayrıca takımın Belhanda'sız yapamadığını da gördük. Şimdi önümüzde Fener maçı var. Ama en kritik ve en önemli maçımız Rangers maçı olacak. Gruplara kalmamız lazım. Fener maçında olası puan kaybının telafisi var lig daha çok uzun maraton ama gruplara kalırsak 6 milyon euro gelecek ki bu yoklukta çölde su bulmak gibi bir şey olur. Acaba 6 milyon euronun 1 milyonunu oyunculara prim olarak dağıtalım desek oyuncular daha iyi mi oynar yoksa gotleri mi kalkar bence gerek yok durduk yere oyuncuları paragöz olmaya itmeyelim teşviki izin vs. başka şekilde yapalım ancak para ile değil zaten yeteri kadar para kazanıyorlar. Son olarak Fener'e evimizde yenilelim ama yeter ki Rangers'ı geçelim. Her ikisini de yenersek ki buna kapasitemiz var çok daha iyi olur.

Aleix Garcia ve Kuzyaev diyorum hala.

Oynadigimiz 4 resmi maci da kazandik. Bu cok iyi, kazanma kulturu olusmaya basladi, bide avrupada 2de 2 yaptik artik o istatistik kasanlar fazla konusamaz yok son 22 macta sadece 1 galibiyetleri varda bilmem ne. Insallah rangersi gecip gruplara kalirizda bu istatistigi de gelistiririz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt