Eren Çetin
Sarı Üye
- 2 Eylül 2019
- 838
- 805
- 588
Şuna bak ya içerden bilgi almanın da ötesinde. Fatih hoca suyu kesti neyse ki inşallah böyle devam eder. Haber alınmaması takımın yararına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde boş beleş topçu var ilgileniyoruz zaten böyle adam alacaklarına almasınlar top sürerken basıp düşecek kalite de bomboş adamAmpomah ile ilgileniyormuşuz. Daha öncede anılmıştı sanki
![]()
Sports World Ghana: 'Club Brugge bereidt een bod voor op Ampomah' » Turks-Voetbal.com
Club Brugge zou een bod voorbereiden op Nana Ampomah. De voormalige speler van Waasland-Beveren komt momenteel niet aan de bak bij Fortuna Düsseldorf. Club Brugge had in eerdere transferperiodes ook al interesse in Ampomah, maar die verkoos de Bundesliga. Düsseldorf kocht hem over voor vier...www.turks-voetbal.com
zlatan kim?Ne alaka?
Sen veya siz zaten herkes taniyor dedin -dediniz, ben de hayir dedim. Pazarlama ile ilgili birsey mi dedim? Madem pazarlama dedin, mesela Uzakdogu turnesi yapsan, Zlatanli takim mi Zlatansiz takim mi daha ilgi gorur?
Oyle ya da boyle adam sadece futbolcu degil. Hollywood stari gibi hem ergenler, hem kadinlar, yasli, cocuk vs vs futbolla ilgisi olmayanlar tarafindan da takip edilen birisi. Adam tv gibi, her eve giriyor.