Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ampomah ile ilgileniyormuşuz. Daha öncede anılmıştı sanki
Nerde boş beleş topçu var ilgileniyoruz zaten böyle adam alacaklarına almasınlar top sürerken basıp düşecek kalite de bomboş adam

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tranfer YAPMAMIZ LAZIMM GOTE GELCEZ

Uzun paslari iyi olan top kapmasi ortalama bi tane orta saha alin gelin isim scout transferini gectim sayi olarak doldursun yeter artik

Valla ne emre nede arda hocanın kafasındaki 11 oyuncusu olarak alınmadı bence

Hocanın planı feg ve belhanda satıp yerine 2 bonservisli sağ açık ve 10 no almaktı. Sola da kiralık hızlı biri düşündü belli ki.

Ama baktı satış yapamıyor yönetim. Emre orta sahada iyi oynamaya başladı. Belhanda formda girdi sezona. Arda ya hazır tepki yokken. Elindekilerden yararlanmaya çalışıyor adam napsın

Bu Nexus fener ve bjknin içinden hertur bilgiyi çok rahat alıyor kulüpte gizli saklı birşeyleri yok yada bilinçli veriyorlar haberleri

Ne alaka?
Sen veya siz zaten herkes taniyor dedin -dediniz, ben de hayir dedim. Pazarlama ile ilgili birsey mi dedim? Madem pazarlama dedin, mesela Uzakdogu turnesi yapsan, Zlatanli takim mi Zlatansiz takim mi daha ilgi gorur?
Oyle ya da boyle adam sadece futbolcu degil. Hollywood stari gibi hem ergenler, hem kadinlar, yasli, cocuk vs vs futbolla ilgisi olmayanlar tarafindan da takip edilen birisi. Adam tv gibi, her eve giriyor.
zlatan kim?

Monaco Benficadan Florentinoyu kiralamis.

Ahodou diye bir ön liberolari var. 2 sene önce 14e almislar ve bu sezon tek 34 dakika forma sansi bulmus. Son mac kadroya bile almamis ve yerine 2 tane 18 yasindaki orta saha yedekteymis.

Is yaparmi biz de? Monacospor kardes takimimiz sonucta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt