Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.194
- 39.460
- 3.993
1 maclıgınada olsa onyekuru olsaydı keske pazar günü,bu cümleyi fatih hocada icinden söyleyecektir benc.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrica milanda da yapamaz zaten bizde bile supheli. Kolay degil hemen o liglere adapte olmakBu tip takımlar alt liglerden çekmezler bu adamları, gelişmesini bekleyip sonraki aşamada alırlar. Milan'ın Hauge'yi direkt alması farklı bir durum.
Aksi olsa geçen yıl Skovlar büyük takımlara giderdi.
Sene sonuna kadar kal derler zaten olmadı 1 yıl Avrupa oynayan birine kiralarlar. 4 milyon çerez parası onlar için.Ayrica milanda da yapamaz zaten bizde bile supheli. Kolay degil hemen o liglere adapte olmak
City mi küçük takımdan oyuncu almaz? Enes gitti daha nasıl bir örnek vereyim ki? Aga bu tip oyuncular 14 15 yaşlarında takılıyor radarlara. Potansiyeli çok daha düşük oyuncular ancak kalır bize. Marcao gibi çok çalışkan ve disiplinli olursa biraz biraz piyasası artar.Bu tip takımlar alt liglerden çekmezler bu adamları, gelişmesini bekleyip sonraki aşamada alırlar. Milan'ın Hauge'yi direkt alması farklı bir durum.
Aksi olsa geçen yıl Skovlar büyük takımlara giderdi.
Nereye gidiyormuşhauge 4 milyona kaçıyorsa allah belasını versin böyle işin ya
Belcika ve Hollanda liginde Club Brugge ve Ajax haric hic bir takim bu paralari vermez. Ben 6-7 milyona alabilecegimizi dusunuyorum.Kamaldeen bize kalmaz, Belçika/Hollanda yapar 8-10 bandına.
Citynin o tarz adamları toplama taktiği var, alıp oynatmadan satıyorlar zaten o yüzden artık gençler orayı tercih etmiyor. Gençten alıp kullandıkları oyuncu da yok şu an.City mi küçük takımdan oyuncu almaz? Enes gitti daha nasıl bir örnek vereyim ki? Aga bu tip oyuncular 14 15 yaşlarında takılıyor radarlara. Potansiyeli çok daha düşük oyuncular ancak kalır bize. Marcao gibi çok çalışkan ve disiplinli olursa biraz biraz piyasası artar.
Hoş ben bu çocuğu tanımıyorum ama habere göre milan teklif city takip olayı varsa Galatasaray'ın hiçbir şansı olmaz. En kötü city takibi için daha gözde bir lige gider topçu.
Unut abi, Marcao scout transferi diyoruz, Portekizde nerdeyse kümeye oynayan takımdan getirdik stoperi 4 milyon saydık. 1.5-2 milyona böyle çok uzak ülkelerin baya alt seviye takımlarından alırız. O da bi işe yaramaz bknz Ozornwafor4 milyon € falan artık ülkemiz için ciddi meblalar € olmuş 10 tl arkadaşlar kendimize gelelim
1.5-2 milyon €'dan fazla scout tarzı transfer yapılmaz artık
Satışa bakar aslında, Genk Maehle'yi 20 üstüne satacak, solda ihtiyaç varsa deneyebilirler.Belcika ve Hollanda liginde Club Brugge ve Ajax haric hic bir takim bu paralari vermez. Ben 6-7 milyona alabilecegimizi dusunuyorum.
4.5 varmi da teklif edelim?Diagne değilde Emre Akbaba-Irfan Can olabilir.
4.5+Emre Akbaba + sonra ki satıştan 10%.
Çüş oha diyenler olur da Başakşehir yerine koyun kendinizi. Bu sene öyle böyle CL oynayacaklar daha düşük miktara niye bıraksınlar? Bugün Sevilla kulübü 8 ödemeye hazır. Başak 13+ istiyor.