Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tip takımlar alt liglerden çekmezler bu adamları, gelişmesini bekleyip sonraki aşamada alırlar. Milan'ın Hauge'yi direkt alması farklı bir durum.

Aksi olsa geçen yıl Skovlar büyük takımlara giderdi.
Ayrica milanda da yapamaz zaten bizde bile supheli. Kolay degil hemen o liglere adapte olmak

Eee kimi getirip kimi yolladınız :D

hauge 4 milyona kaçıyorsa allah belasını versin böyle işin ya

Bu tip takımlar alt liglerden çekmezler bu adamları, gelişmesini bekleyip sonraki aşamada alırlar. Milan'ın Hauge'yi direkt alması farklı bir durum.

Aksi olsa geçen yıl Skovlar büyük takımlara giderdi.
City mi küçük takımdan oyuncu almaz? Enes gitti daha nasıl bir örnek vereyim ki? Aga bu tip oyuncular 14 15 yaşlarında takılıyor radarlara. Potansiyeli çok daha düşük oyuncular ancak kalır bize. Marcao gibi çok çalışkan ve disiplinli olursa biraz biraz piyasası artar.
Hoş ben bu çocuğu tanımıyorum ama habere göre milan teklif city takip olayı varsa Galatasaray'ın hiçbir şansı olmaz. En kötü city takibi için daha gözde bir lige gider topçu.

4 milyon € falan artık ülkemiz için ciddi meblalar € olmuş 10 tl arkadaşlar kendimize gelelim
1.5-2 milyon €'dan fazla scout tarzı transfer yapılmaz artık

Belki Milanda is yapamaz ve yeni yönetim onu 5-6 milyonlu opsiyonla gelecek sene kiralar. Hele o zamana kadar Marcao parlamis giderse ve Saracchiden bizden sonra iyi yere transfer olursa, ona onlari isi örnek olarak gösterebiliriz.

City mi küçük takımdan oyuncu almaz? Enes gitti daha nasıl bir örnek vereyim ki? Aga bu tip oyuncular 14 15 yaşlarında takılıyor radarlara. Potansiyeli çok daha düşük oyuncular ancak kalır bize. Marcao gibi çok çalışkan ve disiplinli olursa biraz biraz piyasası artar.
Hoş ben bu çocuğu tanımıyorum ama habere göre milan teklif city takip olayı varsa Galatasaray'ın hiçbir şansı olmaz. En kötü city takibi için daha gözde bir lige gider topçu.
Citynin o tarz adamları toplama taktiği var, alıp oynatmadan satıyorlar zaten o yüzden artık gençler orayı tercih etmiyor. Gençten alıp kullandıkları oyuncu da yok şu an.

Direk dev takıma gidince oyuncular bocalıyor çünkü, aşama aşama ilerlemeleri daha sağlıklı oluyor onlar için.

Kuzey liglerinde her sene ne istatistikler yapılıyor var mı bir tane giden son dönemde? Sörloth - Palace var maksimum benim hatırladığım o da Palace yani.

4 milyon € falan artık ülkemiz için ciddi meblalar € olmuş 10 tl arkadaşlar kendimize gelelim
1.5-2 milyon €'dan fazla scout tarzı transfer yapılmaz artık
Unut abi, Marcao scout transferi diyoruz, Portekizde nerdeyse kümeye oynayan takımdan getirdik stoperi 4 milyon saydık. 1.5-2 milyona böyle çok uzak ülkelerin baya alt seviye takımlarından alırız. O da bi işe yaramaz bknz Ozornwafor

Belcika ve Hollanda liginde Club Brugge ve Ajax haric hic bir takim bu paralari vermez. Ben 6-7 milyona alabilecegimizi dusunuyorum.
Satışa bakar aslında, Genk Maehle'yi 20 üstüne satacak, solda ihtiyaç varsa deneyebilirler.

Nords ucuza pek adam satmıyor öyle parlayınca, ondan diyorum.

Diagne değilde Emre Akbaba-Irfan Can olabilir.

4.5+Emre Akbaba + sonra ki satıştan 10%.

Çüş oha diyenler olur da Başakşehir yerine koyun kendinizi. Bu sene öyle böyle CL oynayacaklar daha düşük miktara niye bıraksınlar? Bugün Sevilla kulübü 8 ödemeye hazır. Başak 13+ istiyor.
4.5 varmi da teklif edelim?

Bir de bu Bodo, Badou bunlarda oynarken orta sıra takımıymış o ligde, nolduysa son 2 senede olmuş.

Mesela o Zinckernagel geçen sezona kadar boş bir kariyer geçirmiş. Geçen yıl 2. oldular bu yıl da açık ara şampiyonluğa gidiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt