Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet rekabet nedir bilmeden, baskı nedir bilmeden büyüyorlar. Kiralanmalı hepsi 17sinde.
Kaç günlerdir İskandinav futbolcuları izleyip duruyoruz. Dikkat ettin mi 21 altı olanların hepsi aygır gibi fizikleri var (boy pos demiyorum). Güçlü ve diriler. Sonra dönüyor bizim Atalay, Yunus'a bakıyorum; yanlarından araba geçse rüzgarı ile yere düşerler.

Kaç günlerdir İskandinav futbolcuları izleyip duruyoruz. Dikkat ettin mi 21 altı olanların hepsi aygır gibi fizikleri var (boy pos demiyorum). Güçlü ve diriler. Sonra dönüyor bizim Atalay, Yunus'a bakıyorum; yanlarından araba geçse rüzgarı ile yere düşerler.

O biraz da genetik ustad.Elbette bizimkiler tembel ama genetik çok fark yaratıyor.

Evet rekabet nedir bilmeden, baskı nedir bilmeden büyüyorlar. Kiralanmalı hepsi 17sinde.

Çoğuna teklif var ama gitmiyorlar. Ali Yavuz ve Abdussamed var bi oynamak isteyip giden. Ergün hoca mı rica ediyorum terimden topcuları yoksa terim mi rica edip yolluyor orasını tam cozemedim

Gecen seferlerde de yazdim. Bizim ulkede insanlar et yiyemiyor o yuzden

Çalışmaları lazım ama bizim millet istisnalar hariç ufak tefek.
Boy-pos değil burada derdim benim.
Şuna baksana, 60 yaşında dede gibi
5d665b78bf21441ce48c000e.jpg

yarısını soktuk gittik onu mal gibi Diagne ye bağladık
Yanlışım yoksa Luyindama ve Marcao'da o dönem gelmişti. Diagne işi ise 6 ay forvetsiz kaldıktan sonra yönetimin taraftar korkusuyla yaptığı bir transferdi scoutlara güvenilip genç alınmadı ama baktığımız zaman o zaman elimizde para varken yapılan 3 transferden 2'si tutmuş ve 35 milyona satabileceğimiz değerler olmuşlar. Diagne'yi de şu dönem forvet arayan takımlara 8-10 civarına satsak çok iyi olacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt