Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Abi zaten bizim alt yapi oyuncularini oynayacaksın full. Kendin cikarsin en ust lige2-3 de riskli gibi reis.
1den alınır alınsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi zaten bizim alt yapi oyuncularini oynayacaksın full. Kendin cikarsin en ust lige2-3 de riskli gibi reis.
1den alınır alınsa.
Evet rekabet nedir bilmeden, baskı nedir bilmeden büyüyorlar. Kiralanmalı hepsi 17sinde.Abi zaten bizim alt yapi oyuncularini oynayacaksın full. Kendin cikarsin en ust lige
Hajduk maçında attığı gol neyse de Başakşehir'e attığı şut iyiydi.Böyle denemeleri arttırmalı..Sut atma degil, hala sut atamiyor ama ceza sahasina daha sık giriyor, oradan da zaten plase yetiyor. Gecen yil net hatirladigim Seri Malatya macinda oyle ceza sahasina kosu yapmisti.
Ceza sahasinin icinden iyi atiyor cunku plase yetiyor. Ilginc bir sekilde abanarak sut cekemiyorHajduk maçında attığı gol neyse de Başakşehir'e attığı şut iyiydi.Böyle denemeleri arttırmalı..
Kaç günlerdir İskandinav futbolcuları izleyip duruyoruz. Dikkat ettin mi 21 altı olanların hepsi aygır gibi fizikleri var (boy pos demiyorum). Güçlü ve diriler. Sonra dönüyor bizim Atalay, Yunus'a bakıyorum; yanlarından araba geçse rüzgarı ile yere düşerler.Evet rekabet nedir bilmeden, baskı nedir bilmeden büyüyorlar. Kiralanmalı hepsi 17sinde.
Kaç günlerdir İskandinav futbolcuları izleyip duruyoruz. Dikkat ettin mi 21 altı olanların hepsi aygır gibi fizikleri var (boy pos demiyorum). Güçlü ve diriler. Sonra dönüyor bizim Atalay, Yunus'a bakıyorum; yanlarından araba geçse rüzgarı ile yere düşerler.
Evet rekabet nedir bilmeden, baskı nedir bilmeden büyüyorlar. Kiralanmalı hepsi 17sinde.
Rastgele baktim. Şu takimi alip ust lige cikar devam et.Evet rekabet nedir bilmeden, baskı nedir bilmeden büyüyorlar. Kiralanmalı hepsi 17sinde.
Gecen seferlerde de yazdim. Bizim ulkede insanlar et yiyemiyor o yuzdenKaç günlerdir İskandinav futbolcuları izleyip duruyoruz. Dikkat ettin mi 21 altı olanların hepsi aygır gibi fizikleri var (boy pos demiyorum). Güçlü ve diriler. Sonra dönüyor bizim Atalay, Yunus'a bakıyorum; yanlarından araba geçse rüzgarı ile yere düşerler.
Younes Belhanda Arenaİsim hakkı için ne teklif ederler yaw. Yeni gelen yönetimin ilk büyük sınavı bu olur bence.
Yahu Ozan'ın fizik gücü nasıldı? En babayiğit zencileri sırtında taşıdı daha 18 yaşında.O biraz da genetik ustad.Elbette bizimkiler tembel ama genetik çok fark yaratıyor.
Yahu Ozan'ın fizik gücü nasıldı? En babayiğit zencileri sırtında taşıdı daha 18 yaşında.
Et ile ne alakası var allasenGecen seferlerde de yazdim. Bizim ulkede insanlar et yiyemiyor o yuzden
Midem bulandı yemin ediyorum.
Çok büyük bir iğrençlik sıçayım böyle takımın içine .
Sanki kendileri ne ki? Başkası ile dalga geçiyorlar.
Boy-pos değil burada derdim benim.Çalışmaları lazım ama bizim millet istisnalar hariç ufak tefek.
Yanlışım yoksa Luyindama ve Marcao'da o dönem gelmişti. Diagne işi ise 6 ay forvetsiz kaldıktan sonra yönetimin taraftar korkusuyla yaptığı bir transferdi scoutlara güvenilip genç alınmadı ama baktığımız zaman o zaman elimizde para varken yapılan 3 transferden 2'si tutmuş ve 35 milyona satabileceğimiz değerler olmuşlar. Diagne'yi de şu dönem forvet arayan takımlara 8-10 civarına satsak çok iyi olacaktı.yarısını soktuk gittik onu mal gibi Diagne ye bağladık
Ekim ortası olur, uygundurRakı yapak @Sertan Nalbant
Protein kas?Et ile ne alakası var allasen
Boy-pos değil burada derdim benim.
Şuna baksana, 60 yaşında dede gibi
![]()