Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.906
- 4.577
- 698
Oyunu iki yonlu oynayacak adamlar alsinlar yav. Kaleci haric sahaya cikan her futbolcunun skor yapma potansiyeli olmali stoperler dahil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malesef görünen oBence kimse gelmeyecek
Bu şekilde oynayacaksa ve ücret de böyle olacaksa makul aslında.Galatasaray'da Belhanda'ya yeni sözleşme yapılacak. 3,35 M€ olan net ücret, 2,1 M€ olacak ve 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak.
(Milliyet)
Etobo kimTransfer mi bekliyonuz halâ a dostlar.
Rangers’i geçersek etobo gibi topa vurmayı bilmeyen biri daha gelir en fazla.
Geçen maçta oynayan afro-amerikan
He oyundan çıkmayan.Geçen maçta oynayan afro-amerikan
Belhanda suan bana NBA'deki contract year oyuncularini hatirlatiyor. Önceki seneler fazla göze batmayan, sözlesmesinin son yilina girmeden birden ya kilo atip/yag oranini düsürüp, ya da kas yapip sezona girip yeni uzun sözlesmeyi kapip, yine biraz yatma moduna gecen oyunculari hatirlatiyor.
Bu adami biz ocak ayina kadar bekletsek ne kaybedebiliriz'ki? Belhandaya avrupadan 2,1 milyon net maasi 31 yasina girdikten sonra kim verir acaba? Ve niye 2+1? Atletico, büyük ingiliz takimlari son zamanlarda efsanelerine bile 30 yasini gectigi an 2 senelik sözlesmeden fazla verkekten öseniyor...
Belhandayi önce bir taraftarin önünde performansini beklesinler. Ilk kötü macinda istiklandigi an nasil cevap verecek acaba? Performansinda tepki yüzünden düsüs olacak mi?
Adama teklif yok yahu ne sözleşmesi ne imza parasıBelhanda sözleşme kapmak istiyormuşadam bugün boşa çıksa Arap yarımadasında yıllık 4-5'ten imzalar üstüne imza parası alır.
Belhanda'ya hicbir kus beyinli o paralari vermez. Verecek olsalardi coktan postalamisti bu yonetim. Dedikodulara bakarsak Yunus'u isteyen tonla kulup vardi hatta bonservis bile veriyolardi. Sonuc olarak Adana'ya gitti. Hayallerle gercekler ayni olmuyo.Belhanda sözleşme kapmak istiyormuşadam bugün boşa çıksa Arap yarımadasında yıllık 4-5'ten imzalar üstüne imza parası alır.
Belhanda sözleşme kapmak istiyormuşadam bugün boşa çıksa Arap yarımadasında yıllık 4-5'ten imzalar üstüne imza parası alır.
sallamasyon haber. bu elemani dun gece medellin macinda izledim boca bize hayatta vermez bunu. cok iyi topcu.
Medellin karteliyle iletişime geçelimsallamasyon haber. bu elemani dun gece medellin macinda izledim boca bize hayatta vermez bunu. cok iyi topcu.