Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan yönetim deli gibi gs-fb maçının sonucunu bekliyor.

Farklı yenersek transfere gerek yok takım çok iyi söylemleriyle hadi geçmiş olsun.

Ha farklı yenildik diyelim her türlü söke söke en az 2 transfer getirtcekler. Bu kadar basit

fener gol atamadı bak hemen nasıl tutuştular anında 2 forvet anlaştılar, bize de aynısı olur

Farklı yenersek transfere gerek yok takım çok iyi söylemleriyle hadi geçmiş olsun.

Ha farklı yenildik diyelim her türlü söke söke en az 2 transfer getirtcekler. Bu kadar basit

fener gol atamadı bak hemen nasıl tutuştular anında 2 forvet anlaştılar, bize de aynısı olur

Ben daha cok Rangersi macini bekliyorlar diye düsünüyorum. Avrupaya kalmiyorsak bu kadro yeter diye düsünürler.

Derbide mağlup olursak apo ve türevleri anında arabalarına atlayıp staddan kaçacak,
Hoca’yı basının önüne atacaklar o da bu kadar kısa sürede transfer yapılmaz ocağı bekleyelim diyecek bitecek

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yakında 31 yaşına girecek Belhanda eğer 1 mil.€ 'ya De Bruyne katkısı vermeyecekse kesinlikle uzatmaya karşıyım oldu olacak Feghouli'de kalsın 3 yıl daha zaten Babel'de kalacak 2 yıl bir de Arda'ya da şöyle 2 yıllık bir sözleşme daha önerelim ohh forvette de yakında 35 olacak Falcao

Tam hayallerimizdeki genc hücum hattı !

Protein yemek önemli olan, illaki et olmasına gerek yok. Bitkisel (plant-based) proteinler hatta çok daha sağlıklı
Fizik falan bahane önemli olan dayaniklik, misal benim vucudum fena sayilmaz boy kisa olsada 1.70, bi profesyonel futbolcuyla ikili mucadeleye girsem yikar gecer beni. Demem o ki göruntu önemli degil önemli olan dayaniklilik/güc

aga tsye kim gitse 2 m euro üzeri oyuncu almaya cesaret edemez. bu ağaoğlu gelir gelmez tüzükte değişklik yapıp başkanlar kendi döneminde yaptığı harcamalardan mesuldur diye maddel getirdi. o madde kalkmadığı sürece tsden bişey olmaz. sosa ekuban nwakaeme sorloth falan bi şanstı her zaman öyle kadro kurulmaz. muhtemelen bundan sonra sportif anlamda en dibi görmeye doğru gidecekler

Madde tam olarak nasıl bilmiyorum ama harcamalar değil de, geçmiş borçlar ve yatırımlar hariç gelir gider dengesinde açık vermeme yükümlülüğü tüm kulüplerde yönetim kuruluna getirilmeli bence

Başkan oluyorsun, elinde hiçbir sorumluluğun olmayan müthiş bir borçlanma aracı var
işin ucunda komisyon da varsa Onu al, bunu gönder, nakit akışını ayarlayabildiğin sürece istediğin gibi al sat
Hesap verme diye birşey yok, versen de bir yaptırımı yok
Sportif başarısızlık mı oldu, hemen hocayı suçlu ilan et bas tazminatı gönder, takımı dağıt, parası senin cebinden çıkmıyor nasıl olsa

Neticesi servetini 3’e 5’e katlamış başkanlar ve süper borçlu batmış kulüpler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt