Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.554
- 7.008
- 1.513
Vakit geçmiyor yönetim istifa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derbi sonrası iki yeni transferi açıklayacağımız söylenmiş
Abdurrahimin bundan haberi var mı acaba ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jordan İbe jet gibi bir adam, Tsl'de iş yapar. Hala bir takımla anlaşmamış.
Jordon Ibe - Oyuncu profili 20/21
güzel isimlerden hala anlaşma yapmayanlar var...
Daler Kuzyaev - Oyuncu profili
Markus Henriksen - Oyuncu profili
Beleş adamlar hep onlardaIbe , Derby de
Diagne+Ahmet Çalık = İrfancan"Ben değişime çok sıcak bakmadım, şampiyon olan ve çabuk yeni sezona başlayan bir takımdık ama çok fazla hedefi olmayan oyuncularla yola devam etmeyeceğiz."
"Sol kanatta sıkıntı yaşıyoruz, aslında transfer de yaptık ama hem sol bek, hem sol açık sakatlandı. Yine ön tarafa bir oyuncu daha, bir de stoper bölgesine bir oyuncu düşüncemiz var ama bununla ilgili değişiklik de olabilir."
"Kadromuzda değişiklikler yapacağız. Sezona başladığımız bazı oyuncularla da, bu sene gördükten sonra yolları ayırmamız gerekecek. Hedefi olmayan oyuncularla devam etmeyeceğiz."
Okan Buruk'un açıklamaları böyle.
Skrtel ve Visca kesin bu listede var bence + para kaynaklı Caicara,İrfan,Crivelli'den birininde gitmesine daha cüzzi bonservisle onay verebilir gibi geldi.Viscanın ederi herzaman oldu ama şuan sağlam bonservis veren alıcı bulurlar mı zor geliyor bana , takasa gitmeleri daha kolay.
Fenerden Garry Rodrigues bizden bi ihtimal Diagne radarlarında olabilir Babel vs. hayatta istemez.
Delik bile bulamayacak derdim ama apo bu, mutlaka bir delik bulur.kaybedersek apo hangi delige saklanacak acaba
SA
Lerma Ipswich Kadrosundan çıkarılmış![]()
Bandirmaspor'a gönderdigimiz Gökay Güney ilk iki mac yedekti, bu mac kadroya alinmamis
sakatlik olabilir ama fazla oynamayacak gibi
FT onu da iteliyordu neredeyse@Melih Sönmez Tetteh tam bir çöpmüş lan![]()
ne bekliodunuz gökay geçen sene hiç oynayamadı şimdi 2 maçta oynamadı diye herifi imha ediyorsunuz
Ibe yarın futbolu bırakıyorum dese yeridir.Jordan İbe jet gibi bir adam, Tsl'de iş yapar. Hala bir takımla anlaşmamış.
Jordon Ibe - Oyuncu profili 20/21
güzel isimlerden hala anlaşma yapmayanlar var...
Daler Kuzyaev - Oyuncu profili
Markus Henriksen - Oyuncu profili