Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derbi sonrası iki yeni transferi açıklayacağımız söylenmiş

Abdurrahimin bundan haberi var mı acaba ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
abdurrahim-albayrak-transferi-biz-de-merak-ediyoruz_02.webp

Eminim o iki isim le ön görüşme bile yapılmadı leş bir ortasaha alıp transferi kapatırız

"Ben değişime çok sıcak bakmadım, şampiyon olan ve çabuk yeni sezona başlayan bir takımdık ama çok fazla hedefi olmayan oyuncularla yola devam etmeyeceğiz."
"Sol kanatta sıkıntı yaşıyoruz, aslında transfer de yaptık ama hem sol bek, hem sol açık sakatlandı. Yine ön tarafa bir oyuncu daha, bir de stoper bölgesine bir oyuncu düşüncemiz var ama bununla ilgili değişiklik de olabilir."
"Kadromuzda değişiklikler yapacağız. Sezona başladığımız bazı oyuncularla da, bu sene gördükten sonra yolları ayırmamız gerekecek. Hedefi olmayan oyuncularla devam etmeyeceğiz."

Okan Buruk'un açıklamaları böyle.
Skrtel ve Visca kesin bu listede var bence + para kaynaklı Caicara,İrfan,Crivelli'den birininde gitmesine daha cüzzi bonservisle onay verebilir gibi geldi.Viscanın ederi herzaman oldu ama şuan sağlam bonservis veren alıcı bulurlar mı zor geliyor bana , takasa gitmeleri daha kolay.
Fenerden Garry Rodrigues bizden bi ihtimal Diagne radarlarında olabilir Babel vs. hayatta istemez.
Diagne+Ahmet Çalık = İrfancan

Yedek santrafor free Chupo Moting.

Bandirmaspor'a gönderdigimiz Gökay Güney ilk iki mac yedekti, bu mac kadroya alinmamis

sakatlik olabilir ama fazla oynamayacak gibi

Bandirmaspor'a gönderdigimiz Gökay Güney ilk iki mac yedekti, bu mac kadroya alinmamis

sakatlik olabilir ama fazla oynamayacak gibi

Hep aynı terane şöyle iyi böyle iyi diye çıkıyor altyapıdan oyuncu sonra 3. ligde süre alamıyor.

ne bekliodunuz gökay geçen sene hiç oynayamadı şimdi 2 maçta oynamadı diye herifi imha ediyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt