Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarım saattir arıyordum buldum sonunda burkay altındall

Tahmin ettim o olduğunu da, onunki biraz kişisel görüş gibi geldi. Doumbia'yla ilgili çok olumlu konuşmuştu sanırım ama Doumbia bana çok iyi gelmedi mesela.

Genç oyuncuların çoğunda defolar var zaten, bugün 15'e gitmesin denilen Marcao'nun da önemli defoları var, mevzu alıp geliştirebilmek.

trezequet çok mu imkansız kiralama açısından felan en azından

Abram'ın sözleşmesinin son senesi zaten fesih bedeli 8.

Ben hala Malang Sarr'i isterim. Stoperi FFP bittiginde yazin aliriz. Marcao'nun parasina en az 2 tane iyi orta saha aliriz. Telles, Ozan, Belhanda, Babel derken 20 22 milyon kaynak kalir. 2 tane genc 6 ve kanat, kalan para da 10 numara icin harcanir. Yazin da stoper isini hallederiz. Hatta Fatih Terim cok istiyorsa
Sarr
Okay
Treze
Alex Texeira, Sigurdsson veya Evander
Veya Fransa liginden 6 ve kanat alinir. Gidip Abram icin 7 8 gommeyelim.

Ulan ne bicim insanlariz anlamadim iki gram bilgi veren adama da satasiyorsunuz twiterdaki dunya gotunden sallayanlari buraya tasiyorsunuz inaniyorsunuz ozgure laf ediyorsunuz

@Özgür Ayten kardesim sen gel insan gibi yazanlara cevap ver elinden geldigince diger grupta kimi gorduysen ignore et gec ne kafani yoruyorsun degmez forumun yarisi bende engelli sende dene super temiz bir dunya oluyor

fenere bak kimlere nelere veriyor helals

Belhanda iyi fiyata satılamıyorsa 8 numara olarak değerlendirilip onun yerine skorer,kafasını kullanabilen,oyunu yönetecek bi 10 numara alınmalı.

Yunus akgün biraz fiziken gelişseydi kariyerini türkiyede süper lig seviyesinde bitirebilecek bir potansiyel vardı

Ben hala Malang Sarr'i isterim. Stoperi FFP bittiginde yazin aliriz. Marcao'nun parasina en az 2 tane iyi orta saha aliriz. Telles, Ozan, Belhanda, Babel derken 20 22 milyon kaynak kalir. 2 tane genc 6 ve kanat, kalan para da 10 numara icin harcanir. Yazin da stoper isini hallederiz. Hatta Fatih Terim cok istiyorsa
Sarr
Okay
Treze
Alex Texeira, Sigurdsson veya Evander
Veya Fransa liginden 6 ve kanat alinir. Gidip Abram icin 7 8 gommeyelim.
Sarr'ı bize kiralamazlar sanırım
15 milyona 2 iyi orta saha bonservisli zor

1600508982691.webp

oynatma garantisi vermişlerdir heriflerin 10 tane hucumcusu var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt