Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
levent bey daha ne kadar sallıcak acaba
sadece merak
Kardeşim herkes atıyor onda sıkıntı yok ama senin ilk zamanlarında duyumcu adı altında çok attığını takip ettim. Yani sen de farklı değildin , yaş kaç bilmiyorum ama sen de farklı değilsin kusura bakma. İyi forumlar

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim herkes atıyor onda sıkıntı yok ama senin ilk zamanlarında duyumcu adı altında çok attığını takip ettim. Yani sen de farklı değildin , yaş kaç bilmiyorum ama sen de farklı değilsin kusura bakma. İyi forumlar

renktaş arkadaşın işi gücü trollük yapmak forumda kafana takma onu :asd:

epeydir takip ediyorum seni renktas(ama ismini hatırlayamadım bir an ) scout isimler konusunda oldukça isabetli yorumların oluyor konu luis abramdan açılmıştı ben de senin yorumunu aktarmistim öyle açıldı muhabbet
Teşekkürler renktaş mümkün olduğunca takip ettiğim bir oyuncuysa bilgi vermeye çalışıyorum tabiki kendi görüşüm bunlar

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize Napoli veya Lazio’nun Başkan’ı ayarında adam lazım. Koulibaly’e 80 milyon vermişlerdi 110 isterim dedi. Lazio Milinkoviç Saviç’i 100 küsür milyona satmadı. He onlarda para var diyebilirsiniz. Ama açık ara en iyi stoperi 15 milyona vermek enayiliğin dik alası. Marcao’nun tek eksiği milli takıma çağrılmamış olması. Koduğumun Brezilya’nın antrenörleri Türkiye’den kolay kolay adam çağırmıyorlar. Telles bizde oynasa çağırmazlardı milli takıma. Marcao gitsin Roma’ya ertesi gün milli takıma alırlar. Bi gitse milli takma değeri otomatikmen 40-50 olacak.

Bu yönetimin dursundan gram farkı yok aynı tas aynı hamam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben farklı mıyım dedim cüheylan

Bize Napoli veya Lazio’nun Başkan’ı ayarında adam lazım. Koulibaly’e 80 milyon vermişlerdi 110 isterim dedi. Lazio Milinkoviç Saviç’i 100 küsür milyona satmadı. He onlarda para var diyebilirsiniz. Ama açık ara en iyi stoperi 15 milyona vermek enayiliğin dik alası. Marcao’nun tek eksiği milli takıma çağrılmamış olması. Koduğumun Brezilya’nın antrenörleri Türkiye’den kolay kolay adam çağırmıyorlar. Telles bizde oynasa çağırmazlardı milli takıma. Marcao gitsin Roma’ya ertesi gün milli takıma alırlar. Bi gitse milli takma değeri otomatikmen 40-50 olacak.

Koulibaly'e 80 veren de çıkmayacak gibi artık yalnız.

sıkıntı yoq
takımdaki 12.portekizli olacak transfer gerçekleşirse
1600510803454.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt