İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
bu kardeşimiz belhanda gitmiş oley yuppi demio mydu
hayır belhandanın kaldıgını söyledi antep maçından önce hoca ile konuşmuş belhanda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kardeşimiz belhanda gitmiş oley yuppi demio mydu
Bu adamı almak için biz nasıl marcao için 15 20 diyorsak onlarda o civar derPSG maçında mı ne oynamıştı onlar da 3lü oynuyor da o treni de bu yaz kaçırmışız gibi zaten, 3.5a almışlar.
Teessüf ederim.levent bey daha ne kadar sallıcak acaba
sadece merak
aşk olsun levent abiTeessüf ederim.
schalkeye dandik kulüp demişler bunlar kendini nerde görüyor
10 milyon artı bonus istiyor deniyordu kulübü içinbu herifi çok beğeniyorum. 6 noya böyle hareketli 40 metreye adamın ayagına top atacak topcular lazım
Cuma yazacağıma Cumartesi yazmışım. Telefon'dan ancak bu kadar oluyor.Levent Akgün 25 eylül cuma günü oluyor yalnız cumartesi degil
Kabahat yazanda, eşeklik bende ben özür diliyorum.aşk olsun levent abi
Barçayı hiç sevmem o yüzden diyorum zaten antipatik gelen bir kulüpBellerin mi kaldı reis öldü, gömecek adam arıyorlar
hayrı lebent abi ben özür dilityorumKabahat yazanda, eşeklik bende ben özür diliyorum.
Barçayı hiç sevmem o yüzden diyorum zaten antipatik gelen bir kulüp
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Norsmann mıydı bu Rusyaya gitmişti kuzeyli bir topçu ama şişirme renktaşım bakma sen frikik falan atıyor diye şut atıyor diye iyi duruyordur ama boş adam canlı da
geçen biri atmıştı bu oyuncuyu. çok iyi değil mi abi ya, böyle bi eleman olsa keşke
Bir dönem bizde de oynayan hollandalı stoper de boeru bilirsin o tarz bir stoper cengaver değil ama ayağı çok düzgün bir oyuncuydu kulupsüz olmasının sebebi geçse dahi yenilenecek bir sakatlığı var kronikleşme durumu var o yüzden yakında bırakırsa futbolu şaşırmam
10 milyon artı bonus istiyor deniyordu kulübü için
Barça çok iyi işler yapıyor böyle devam etsinler İspanyol futbolu ve başarılarının devri kapandı Bayern bir kaç sene hükmeder![]()
Sergiño Dest - Oyuncu profili 25/26
Sergiño Dest, 25, Amerika Birleşik Devletleri ➤ PSV Eindhoven, 2024'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 18.00 mil. € ➤ * 3 Kas 2000, Almere, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
bunu alacaklar sanırım