Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu bunu bilmem ama Telles bizim takımda oynarken malın önde gideniydi.
Hatta İnter'de de takip ettim onu gene aynı durumdaydı.
Kumaşı olduğu kesindi ve Porto ona güzel bir dokunuş yaptı. Bambaşka yerlere geldi.
Şimdi suç Telles'te mi yoksa onun gelişimini sağlayamayan bizde mi?
Yani ihalenin büyük bir kısmı bizde ama birçok maç oynamış Telles'in bizdeyken vasat altında kalması da onun suçu.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Inter dönemi ben de en az 7-8 maçını izledim bildiğin vasatti habire bekleri degisimli oynatiyordu Mancini hiçbirinden istediği verimi alamiyordu.o dönem Mancini Melo falan da vardı ilk yarı da epey iyi gidiyorlardı sırf o yüzden izledim normalde İtalya ligi pek ilgimi çekmez .

Sanırım sadece tarz olarak dedi luyindamanin çok çok altında bir stoper diyor fark ettiysen..
Bu arkadas 4×4 luk oyuncu ariyor sanirim ama öyle bi oyuncuya ne paran ne ligin yeter 35 yasinda degilse. O şöyle bu böyle, zaten paramiz yok kimi alabiliriz? Kimi bekliyor mesela?

Luyindama oyun icinde kopuyor, yok marcao adam kaciriyor. Zaten böyle defolari olmayan oyuncu olsa getiremezsin buraya. Son söylediklerim genel olarak yazdim o arkadaşa degil

maç bitiminde kahvedeki herkes takımı alkışlamıştı hiç unutmuyorum :D yenilirken bile gurur duyulacak bir takımdı

O sene CL de cok penaltimizi yemislerdi. O macta da yediler, Real deplasmaninda da bariz penaltimizi yediler üstüne Burak'a sari verip cezali duruma düsmesini sagladi serefsizler.

akbil macında yenilirsek yönetimi koruyan fatih hocamın polyanna tavırlardan vazgecip 1-2 saglam kelam etmesini umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt