Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Marcao sürekli twitter gündeminde geceden beri.
Gerekli mesajı almışlardır bence.
Gerekli mesajı almışlardır bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana sor diyen yok zaten sizin hangi psikolojide olduğunuzu anlattım.Seninle zaten isim olmaz boş yapıyorsun hala alıntı yapıp durma ben sana alıntı mı yaptim.durduk yere belhandaya sallamak serbest ama fotosunu atmak mı sıkıntı oluyor. sana soracak değilim ne yapacagımı işine bak
rodop on aır
sen bekle rtsh.
ne diyor
durduk yere belhandaya sallamak serbest ama fotosunu atmak mı sıkıntı oluyor. sana soracak değilim ne yapacagımı işine bak
Kiralasınlar hemen bize
yüzüne konusuyorum ortaya değil niye alıntılamayayım 2NBana sor diyen yok zaten sizin hangi psikolojide olduğunuzu anlattım.Seninle zaten isim olmaz boş yapıyorsun hala alıntı yapıp durma ben sana alıntı mı yaptim.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
15 yaşındayımbahsettiği psikolojide misin yoksa lan. bizi mi sıvazlıyon olm
Tayyareler havalaninca infolari paylas bizler ile ustadCheck edilmedi. 25 Eylül Cumartesi olarak değiştirildi. Check yok.
et görmemiş ciğere bayılıyor diye bir söz var bildin mi rengim.
o hesap işte.
Marcao'ya gelen 12 üzeri teklifler (doğru transfer hamlelerinde kullanmak şartıyla) değerlendirilmeli.
yeni transferimizTayyareler havalaninca infolari paylas bizler ile ustad

Yaw bu fatih hiç güven vermiyor irfan can demba ba uzaktan sık sık şut deneyebilirler ve ne yazık ki başarılı da olabilirler bence bize kaleci lazım en az orta saha kadar
Kardeşim alintilayip işine bak demeyeceksin o zaman aynı şekilde bana cevap hakkı doğuyor. Ben ortaya konuştum çünkü 3 4 kişisiniz ve belhanda dışında yorum yazdığınız yokyüzüne konusuyorum ortaya değil niye alıntılamayayım 2N
luyindama marcaoyu kim getirdiyse onlar yapsınKim yapıcak o doğru transferleri Apo mu ?