- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Bi kazmadan kurtulup diger kazmayi almak isteyenin beynini...
Ulan nevzat nasıl biliyorsun taraftarı delirtmeyi demi
Boş kağıt moş kağıt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi kazmadan kurtulup diger kazmayi almak isteyenin beynini...
evren niye millet 10-13 desin eger istekle oluyosa bu işler salak mısın ben 20 istemiyorum 10-13 isterim mi diyecekler
nası ne var salak saçma bi iş evren ederi ne kadar diye soruyo olaya bak5 lik adama 30 istersen talibi kaçar veya futbolcu sözleşme feshi talep eder
Bu örnekten yola çıkarsak
Adam da ederi ne kadar sizce demeye getirmiş iste ne var
Ahmet Çalık giderse Semih Kaya’nın dönmesi doğal değil mi ya? Neyin yangını bu.
Stoper sayısının eksik kalmaması için oraya kupa maçlarında oynayacak bir Türk stopere ihtiyacın var ise o isim Semih Kaya’dır yani.
Kimi alacaktık bonservissiz? Hüseyin Türkmeni mi?
Abarttınız sizde.
Fatih hoca da ilk 11 oynatacak değil herhalde.
Ahmet Çalık giderse Semih Kaya’nın dönmesi doğal değil mi ya? Neyin yangını bu.
Stoper sayısının eksik kalmaması için oraya kupa maçlarında oynayacak bir Türk stopere ihtiyacın var ise o isim Semih Kaya’dır yani.
Kimi alacaktık bonservissiz? Hüseyin Türkmeni mi?
Abarttınız sizde.
Fatih hoca da ilk 11 oynatacak değil herhalde.
Kankama laf eden at ağızlılar varmış diye duydum

bunun aşıklari var forumda diye hatirliyorumSu topcu nasil bilen var mi , 24 yasinda ve bosta. Afrikali siyahi kanatsiz bi sezon dusunemiyorum ya.
![]()
Jordon Ibe - Oyuncu profili 25/26
Jordon Ibe, 30, İngiltere ➤ Lokomotiv Sofia, 2025'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 100 bin € ➤ * 8 Ara 1995, London, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
bunun aşıklari var forumda diye hatirliyorum
8500 seyirciyi gectim, bizim 50.000 kisilik stada 500 seyirci soksan, kimse birbirini gormeden evine doner mactan sonra. Sifir risk.Bremen- berlin maçında 8500 seyirci almışlar, özlemişim seyircili futbolu, bi değişik geldi. İlginç olan ise, tribünlerde kimse maske takmamış.
Semih gelirse büyük Galatasaraylı Semih'e de yazın 4 milyon TL