Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav ogulcanla kerem'i yazsak nolur ayaklarini ellerine verirler o seviye de bunların

evren niye millet 10-13 desin eger istekle oluyosa bu işler salak mısın ben 20 istemiyorum 10-13 isterim mi diyecekler

5 lik adama 30 istersen talibi kaçar veya futbolcu sözleşme feshi talep eder
Bu örnekten yola çıkarsak
Adam da ederi ne kadar sizce demeye getirmiş iste ne var

Bremen- berlin maçında 8500 seyirci almışlar, özlemişim seyircili futbolu, bi değişik geldi. İlginç olan ise, tribünlerde kimse maske takmamış.

Ahmet gitsin Semih gelsin ne farkı var evladimiz kulüpsüz mu kalsın yazık ya emin ve bilumum altyapı oyuncusu niye dursun bu kulüpte Mustafa kapı gitti adama demedigimizi bırakmadık ama iyi yapmış aklı olan durmaz zaten yaşlanıp kulüpsüz kalınca geri alıyoruz nasıl olsa

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Su topcu nasil bilen var mi , 24 yasinda ve bosta. Afrikali siyahi kanatsiz bi sezon dusunemiyorum ya.

Ahmet Çalık giderse Semih Kaya’nın dönmesi doğal değil mi ya? Neyin yangını bu.

Stoper sayısının eksik kalmaması için oraya kupa maçlarında oynayacak bir Türk stopere ihtiyacın var ise o isim Semih Kaya’dır yani.

Kimi alacaktık bonservissiz? Hüseyin Türkmeni mi?

Abarttınız sizde.

Fatih hoca da ilk 11 oynatacak değil herhalde.

Abi biz niye sürekli Semih i alıyoruz tamam yerine başka adam bulamıyoruz diyelim e o zaman alın yapın ömürlük sözleşme her transfer dönemi adı geçip son günlerde iyi bir ismin ardından gizlice açıklamak zorunda kalmayın bir sene stoper bir sene forvet bir sene orta saha nöbeti tutan bu gençleri de cildirtmayin

Stoper sayısının eksik kalmaması için oraya kupa maçlarında oynayacak bir Türk stopere ihtiyacın var ise o isim Semih Kaya’dır yani.

Abarttınız sizde.

Tek kupa maclarinda oynayacak olan Semihe 4-5 milyon lira vermek yerine, 100-200? bine Emini ya da Isik Kaani o maclarda oynatmak daha mantikli olmazmi?

Abarttınız sizde.

Ozornwafor , Emin ve Donk var yedek olarak

Kankama laf eden at ağızlılar varmış diye duydum

boş kolpa adamlar lan kim bana laf edebilir.

gelecek var gidecek var diye diye burada milleti gazlayan, hatta bazı kişileri kendine inandıran, sonra gazları sönünce yönetime saydıran tipler ve onlarin inandığı kolpa duyumcular.

adamlar mürit sahibi olmuşlar inanamadım :asd:

Semih Kaya is back...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulen aspor ilk defa hayirli is yapmis dedim alman ligini vererek. 1 .dakika izledim sifre girdi

Bremen- berlin maçında 8500 seyirci almışlar, özlemişim seyircili futbolu, bi değişik geldi. İlginç olan ise, tribünlerde kimse maske takmamış.
8500 seyirciyi gectim, bizim 50.000 kisilik stada 500 seyirci soksan, kimse birbirini gormeden evine doner mactan sonra. Sifir risk.

Mac zevkini asgari derecede katki saglar, neden dusunulmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt