İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ekuban gibi bi herif olabilir bu ustatbeles ve 24 yasinda liverpoolda onca yil oynamis bir topcuda is yapmama imkani dusuk bence.ne kayip edersinki
ekuban gibi bi herif olabilir bu ustat
Ben ederim sana. Ya güvenmek ya da inanmak değil sorun. Çok çabuk insanları yüceltip çok çabuk itin götüne sokuyoruz. Bensiz bir daha tartışma bebeğimboş kolpa adamlar lan kim bana laf edebilir.
gelecek var gidecek var diye diye burada milleti gazlayan, hatta bazı kişileri kendine inandıran, sonra gazları sönünce yönetime saydıran tipler ve onlarin inandığı kolpa duyumcular.
adamlar mürit sahibi olmuşlar inanamadım![]()
bu zaten potansiyel gozuyle bakilan biriydi lpoolda o sene bayaa oynadi bornmita sattilar ben sasirmistim niye sattilar diye ama oralarda patlamayi yapamadi. ilginçtir champship takimlari da mi teklif etmemis buna daha...yani bi bakarsin parlar , ingiltereden tekrar bi takima kakalarsin. yasi henuz 24 cunku
Transfer yapılmasın ozaman, kabul. Ama Ahmet gidip illa biri gelsin yerine diyen olursa, onun cevabı da Semih Kaya olur renktaş. Budur yani. Ahmet Çalık yıllık 1 milyon euro alıyordu. Semih onun yüzde 40’ına imza atar.Ozornwafor , Emin ve Donk var yedek olarak
bu zaten potansiyel gozuyle bakilan biriydi lpoolda o sene bayaa oynadi bornmita sattilar ben sasirmistim niye sattilar diye ama oralarda patlamayi yapamadi. ilginçtir champship takimlari da mi teklif etmemis buna daha...
Semihten kafa topuna nasil cikilmaz ogrenecekler.Isik Kaan ve Emin Bayram'a falan ne gerek var Semih dururken degil mi.
Şöyle bir şart vardi sanirim 18-21 yaslari veya 15-18 yaslari arasi en az 3 yil klupte oynamis yerli oyuncu diye. Ben öyle hatırlıyorumSemih yerine Emini yazarsan, yine 26 oyuncu yazma hakkin olmuyor mu? O +4 alt yapi isi tek 21 yas üstü icin mi gecerli?