Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boş kolpa adamlar lan kim bana laf edebilir.

gelecek var gidecek var diye diye burada milleti gazlayan, hatta bazı kişileri kendine inandıran, sonra gazları sönünce yönetime saydıran tipler ve onlarin inandığı kolpa duyumcular.

adamlar mürit sahibi olmuşlar inanamadım :asd:
Ben ederim sana. Ya güvenmek ya da inanmak değil sorun. Çok çabuk insanları yüceltip çok çabuk itin götüne sokuyoruz. Bensiz bir daha tartışma bebeğim

Şu Semih Kaya gelirse cidden biz yıllardır yapılan transferlerden hiçbir şey öğrenmemişiz demektir, aynı hatalar bu kadar inatla yapılamaz çünkü. Luyindama-Marcao-Donk-Emin ve Işık Kaan yeterde artar bize şu saçmalığı umarım yapmayız eldeki bir fazlalıktan yeni kurtulduk.

yani bi bakarsin parlar , ingiltereden tekrar bi takima kakalarsin. yasi henuz 24 cunku
bu zaten potansiyel gozuyle bakilan biriydi lpoolda o sene bayaa oynadi bornmita sattilar ben sasirmistim niye sattilar diye ama oralarda patlamayi yapamadi. ilginçtir champship takimlari da mi teklif etmemis buna daha...

semihle ahmetin kenarda durması fark yaratmıyo ya tek yaratan nokta maddi onun hafifletirsek ne fark edicek

Semih yerine Emini yazarsan, yine 26 oyuncu yazma hakkin olmuyor mu? O +4 alt yapi isi tek 21 yas üstü icin mi gecerli?
Şöyle bir şart vardi sanirim 18-21 yaslari veya 15-18 yaslari arasi en az 3 yil klupte oynamis yerli oyuncu diye. Ben öyle hatırlıyorum

Twitter aleminde Johansen haberleri çıkmaya başladı Fulham'daki. Jonahson da olabilir ismi neyse artık. Hatta 26 Eylül gelebilirmiş vs.

Ahmet giderse illa bir stoper gelmek zorundami yav. Adam bir sayi eksikligide yaratmiyo. Donk, Emin, Isik Kaan gibi alternatifler var. Hatta Taylan’i dahi gorduk stoperde. Hic olmazsa maas butcesine pozitif etkisi olur. Gonderebiliyosalar Sener, Emre Tasdemir, Jimmy, Belhanda, Babel siralasinlar. Yerlerine adam almaya gerek yok. Orta sahaya 1 transfer yeter. Bu lig icin neden 30 kisilik kadrolar olustururuz hic anlamam. Melesa bir pozisyonun 3. alternatifi kesinlikle transfer ile kapatilmamali. 3. alternatif icinde gerektiginde alt yapidan bi adam cagiramiyacaksak hemen kapatsinlar alt yapiyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt