Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
seri geleceğine belhanda oynasın daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamza da evlatçıMalatyaspor,Umut Bulut ve Mustafa Akbaş ile görüşerek kulüp bulmasını istedi. Hamza Hamzaoğlu ise Umut Bulut'un takımda kalmasını istiyor. Umut Bulut konusunda bir görüşme olacak. (TransferWeb)
Bakalım son gün hangi istenmeyen adamlar gelecek, sahi kaç gün kaldı?
İkisi de 23 yaşında ve boşta
![]()
Arnaud Lusamba - Oyuncu profili 20/21
Arnaud Lusamba, 24, Fransa ➤ Amiens SC, 2020'den beri ➤ Merkez orta saha ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 4 Oca 1997, Metz, Fransawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Aleix García - Oyuncu profili 22/23
Aleix García, 25, İspanya ➤ Girona FC, 2021'den beri ➤ Merkez orta saha ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 28 Haz 1997, Ulldecona, İspanyawww.transfermarkt.com.tr
Genç oyuncu olunca elden çıkarmak kolay oluyor. Hatırlarsan Jose Rodriguez'i bedavaya alıp bir sene sonra 2 milyon euroya satmıştıkMuhtemelen istediğimiz maaşlara getiremiyoruz boştakileri. Opsiyonunu kullanmayacağımız adamları kiralamaktan daha iyi yoksa. Biraz geliştirsen uygun maliyeti sebebiyle satarsın da sonra.
Ben oynuyom bodrum sporda 3 gecedir@Melih Sönmez
@Can Karabacak
@Berke Deniz
@Ibrahim Özveren aranızda ortasaha oynayan var mı? 4m tl boş sözleşme.
Ben oynuyom bodrum sporda 3 gecedir
Genç oyuncu olunca elden çıkarmak kolay oluyor. Hatırlarsan Jose Rodriguez'i bedavaya alıp bir sene sonra 2 milyon euroya satmıştık
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda'nin oradan sut cektigini dusunseneHoş oldum, bu adamı getirmemizin imkanı olsa keşke
Ben Aykut Daşdemir'i diyorum. Eski forum üyesi o.Sağlık kontrolünden geçemedi diye gönderildiğine dair söylentiler vardı.Hoca istememiş diye bi bahaneleri oldu.Stoper bulamayınca geri çağırıp sağlık kontrolünden geçirmişler..
besiiiiiiçMuhammed Besic zu Gala diyolla...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi