Doğukan Bayar
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2011
- 3.355
- 410
- 1.343
Bu sene 50-55 maçı kaldıracak oyuncu alternatifimiz yok.Nasıl olacak bilmiyorum acayip dertlendim diğer yandan allahsız şikeciler nasıl bu kadar oyuncu alabiliyor anlamak mümkün değil 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Video erken bitti - devamını duymak isterdimHanginiz bu ?
NEWS Yes, AS Roma made an offer to Galatasaray for 24 year-old defender Marcão.
It is €4,5M loan + obligated €6,75M + Juan Jesus, if player also accepts, (his salary €2,2M net)
#CalcioMercato
Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk
Bunlar temennim / isteklerim, duyum değil ki.Mesnetsiz iddialar yüzünden seni nöbetten atasım var şefim
Bunu paylaşan sayfanın şu ana kadar hiç bir haberi doğru çıkmadı.Uzasinlar yavsak italyanlar.
20m euro net para arti sonraki satistan 15%
Video erken bitti - devamını duymak isterdim
NEWS Yes, AS Roma made an offer to Galatasaray for 24 year-old defender Marcão.
It is €4,5M loan + obligated €6,75M + Juan Jesus, if player also accepts, (his salary €2,2M net)
#CalcioMercato
Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk
Ewt,
kolpa duyumlar gelmedi mi henüz
Video erken bitti - devamını duymak isterdim
Bankalar Birliği'ne imza attılar bizim gibi 5 senelik(ilk iki yıl ana para ödemesiz).Ancak devlet, federasyon ve Bankalar Birliği'nden söz aldılar 10 yıla çıkarılması konusunda.Su an kanun çıkmadığı için 5 yıla imza atıldı ancak muhtemelen 1 yıl içinde çıkacak kanun ile biz de dahil borçları 10 yıl süreye yeniden yapılandırma yapacağız.Bu sene 50-55 maçı kaldıracak oyuncu alternatifimiz yok.Nasıl olacak bilmiyorum acayip dertlendim diğer yandan allahsız şikeciler nasıl bu kadar oyuncu alabiliyor anlamak mümkün değil![]()
Ewt,
kolpa duyumlar gelmedi mi henüz
AS Roma, 24 yaşındaki Marcão için Galatasaray'a teklifte bulundu. 4.5 M € kiralama+ 6.75 M€ Zorunlu Satın alma+ Juan Jesus.
Eğer oyuncu da kabul ederse maaşı net 2,2 M € (@SqenfFoot)