Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene 50-55 maçı kaldıracak oyuncu alternatifimiz yok.Nasıl olacak bilmiyorum acayip dertlendim diğer yandan allahsız şikeciler nasıl bu kadar oyuncu alabiliyor anlamak mümkün değil :(

NEWS Yes, AS Roma made an offer to Galatasaray for 24 year-old defender Marcão.
It is €4,5M loan + obligated €6,75M + Juan Jesus, if player also accepts, (his salary €2,2M net)

#CalcioMercato

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Hocam tek bir twitter sayfasında bulabildim haberi.
Kaynak olarak yazılan gazetenin sitesinde ve twitter hesabında öyle bir haber yok benim gördüğüm.

ah benım sevgılı gs taraftarım

sizi cok üzüyorlar

ama suan floryada kahkahalar icinde eglenıyorlar

gökdeniz bayraktarı kocaelide stadda cok izledim bu cocugu almamız lazım seneye falan

twitterdaki duyumcular inşallaha maşallaha başlamış. Gsevgisi kolpacı olmadığını kanıtlamak için eski tweetlerini rt etmeye başlamış yani anlayacağımız yaprak kımıldamıyor kimse bir şey bilmiyor transfer kapandı gibi bi hava var

Bu sene 50-55 maçı kaldıracak oyuncu alternatifimiz yok.Nasıl olacak bilmiyorum acayip dertlendim diğer yandan allahsız şikeciler nasıl bu kadar oyuncu alabiliyor anlamak mümkün değil :(
Bankalar Birliği'ne imza attılar bizim gibi 5 senelik(ilk iki yıl ana para ödemesiz).Ancak devlet, federasyon ve Bankalar Birliği'nden söz aldılar 10 yıla çıkarılması konusunda.Su an kanun çıkmadığı için 5 yıla imza atıldı ancak muhtemelen 1 yıl içinde çıkacak kanun ile biz de dahil borçları 10 yıl süreye yeniden yapılandırma yapacağız.

AS Roma, 24 yaşındaki Marcão için Galatasaray'a teklifte bulundu. 4.5 M € kiralama+ 6.75 M€ Zorunlu Satın alma+ Juan Jesus.

Eğer oyuncu da kabul ederse maaşı net 2,2 M € (@SqenfFoot)

BİLGİ: Marcao'nun Galatasaray'dan aldığı yıllık ücret bu sezon için 850bin €

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt