Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgüre bilgiyi veren kisi herhalde bir oyuncunun (giddn veya gelen) 100 de 100 bitmeden isim paylasma demistir herhalde. O da ne kendisini, ne bilgi aldigi kisiyi rezil etmemek icin isim vermiyor olamaz mi?

Bir de bizimkiler son zamanlarda gizli calismayi sevmiyormu?
Gizli çalışmaktan kastın Etebo transferi ise ben ortada bi çalışma görmüyorum. Okay konusunda ortalık yangın yerine döndü ha geldi ha geliyor dendi sonra baktılar olmuyor Davila'ya gittiler
-Birader elinde orta saha var mı şöyle ucuzundan
-Olmaz mı
-Tamam sar bize
- Komisyonumu alırım ama bak bu kaç etti
- Ya tamam yaz deftere ödicez sözümüz söz
tarzı bi muhabbet döndü. Etebo geldi.

Ne oldu ne yaptı yine kolpacı özgür
Herifle kötü bir başlangıç yaptık diye zeytin dalı uzattım, hatta PM bile attım ama cevap bile vermedi.

48973734 adet menşın ve alıntıya nezaketen bile geri dönüş yapmayan ama sıkça olumsuz yorumlarda damlayarak artistlik yapan biri. Transfer konusunda bilgi verip vermemesi umurumda değil şahsen. Ama burada bu kadar kişiye isim ve bilgi veremeyecegini belirterek en azından genel bir teşekkür mesajı ya da isim vermeden transferin gidişatı hakkında yazmak zor olmasa gerek.

Halen şu herifi yağlayıp ballayan var. Allah aşkına kale almayın da artistligini başka yerde yapsın beyler.

Evet soruma cevap alamadığıma göre sen ve türevlerinin ciddi tedaviye ihtiyacı var,Allah şifa versin...
@Melih Peker
Ben de doktorum.Sorunun cevabı verdim. Belhanda resmen tff sitesinde kimin oyuncusu ac bak.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
kamil dilipak kavgaci bir adami benzemekte
Gayet normal yazdığım bir cümleye yazilana bak usta. Niye ki belhanda gitmedi demisim. Şaka gibi ya. Adam kadroda işte gitmedi. Gidebilir orası ayrı şu an gitmemiş oynar da akşam

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya allah için şu duyum muyum işini bırakın yav kalmış 10 gün zaten yeter yav.

Üsluba dikkat edelim.

Yahu bırak dostum üslupta bır şey yok,adam birşeyler söylüyor,15 gün sonra yalan mı doğru mu anlaşılır bu iş bu kadar basit.Ertesi gün belhanda giderse ne olacak ? Daha Ertesi gün çıkar buraya ne oldu lan gevşek yazar,sonra bana yaptığı gibi Özgüre de yapar artistliği.Adam iyi kötü birşeyler yazıyor işte turp sıkmanın manası yok,inanıp inanmamak mevzu değil yalan söylüyorsa transfer zamanı bitince yaparsın linçi.Hiç olmadı izin vermeyin o zaman,bunlar böyle yaptığı için tribe giriyor adam,Bilgi isteyen üyelere haksızlık etmeyin.

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alt tarafı bi duyumcu için daha ne kadar kavga edeceksiniz komiksiniz gerçekten:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt