Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao ne olursa olsun satılmamalı. Aylardır bir orta saha bulamayan becerikli (!) yönetimimizin 15 günde muadili bir stoper bulabileceğine inanan var mı cidden? Şu takımın her transfer döneminin sonunda kimyasıyla oynuyorsunuz. Hocayı bir defa olsun rahat ettirmiyorsunuz. Eldeki değerleri tek tek satıp yerlerine oyuncu bulamayacak çaptasınız. N'diaye,Gomis,Ozan şimdi de Marcao? Yazıklar olsun. Umarım Mayıs ayında defolup gidersiniz.

Şu gece bile tüm modum düştü.
Marcao'yu tutun kadroda anasını satayım.
Babeli filan paketleyip maaşını bonservis gösterin.

Bunlar max 15'e satarlar. Sonra gidip 8 9'a Marcao'nun yarısı olmayacak oyuncu alırlar ve 5 6 m kar ettik diye açıklama yaparlar.

Marcao gidecekse 2 yabancı hakkı kalıyor. Marcao 15 ve yüzde 20 kâr yüzdesi ile falan gitmeli en az. Normalde kalmalı ama 2 yıl sözleşmesi var elimizi o bağlıyor sözleşme uzatmasa seneye daha ucuza gidebilir. Marcao giderse 3 adam lazim. Stoper kanat orta saha. 14 yabancı işi nasıl olacak

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanırım marcao yu sattık hem albayrakın dün hocayla gelecek oyuncuları görüştük demesi hemde hocanın bugün marcao hakkındaki söyledikleri hemde marcao nun röportajı bana o izlenimi verdi yeri çok zor dolar

valla su an moralim acayip bozuk
markao mevzusu canımı sıktı

Hakkı veriliyorsa herkes satılabilir hoca doğru konuşmuş bu illa satılacağı anlamına gelmez ama satılırsa da var bir planimiz demiş umarım yönetim uygulayabilir bu planı.

Götze dünya kupasını kazandıran golü attı futbola dönerse uçurur bizi ama forumdan bir renktsş bağırsak sorunu var diyordu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

marcao gıttıgı an sampiyonluk sansımız düşer

Marcao yerine 20 milyona oyuncu alsan bile tutmama ihtimali var.Sezonu yakmanın peşindeyiz ve hoca da buna razı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt