Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig başlamış, takımın en banko bölgesi defans. Bu saatten sonra orayı bozmak şampiyonluğu satmaktır. Sene sonu gitsin gidecekse. Yapmayın etmeyin yav.

Acilen genelge cikmasi lazim, Marcao'yu satan, satma teklifinde bulunan, oyle bir sey arzu eden Vatan haini ilan edilmeli. Idamin geri gelmesi ve bu kisilerin asilmasi gerekir.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Marcao ve Luyindama ile sözleşme yenilemekte geç kaldık.

15 milyon Euro ya satılacak topçu değil bunlar.

Roma olsaydı Marcao’yu 40-50 milyon Euro’ya satardı

Biz neden 15 e verelim.

Güzel bir yıllık ücret koyup sözleşme yenilesek, sezon sonu daha yüksek bir rakama satma sözü versek hayır diyeceğini sanmıyorum Marcao’nun

Zira yıllık ücreti gerçekten çok düşük Ahmet Çalık’tan falan az kazanıyor adam.
Ben olsaydım bende gurur meselesi yapardım bu hususu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

marcao yu 15 satarsın kar ettim zannedersin ama yaklaşık 50-60 m euro şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelirinden olursun. hep söylerim büyük takımlar iyi futbolcusunu satmaz iyi topçu alır bunu ozan satılırkende söylemiştim şimdi çocuğun değeri en az 50 m. oldu gelen parayı naptık peki çarçur oldu büyük takımlar değerli topçularını satarak ekonomi yaratamaz başarı ve performans ile ekonomisini döndürür büyük takım

arkadaşlar çok alakasız oalcak ama yurtdışından getiridğim telefon kapandı süre dolmuş kayıt ettirmeden

bunun tekrar açtırmak ve kayıt mümkün mü yoksa artık gitti mi

Marcao yu 15 bandına satıp Belhanda Babel takımda tutulursa yönetime karşı tavrım çok değişir
Sabır da bir yere kadar

Götze bile olsa şu an dünya ekonomisi yerle bir olmuşken para kazandırmayacak oyuncuya bulaşmamak lazım.Marcao'yu aldık 4'e, iyi performans sergileyemese bile en kötü 4'e bi yere pazarlardık.

Genç adam alıp, yeteneklerini işleyip bir üst seviyeye çıkarmamız gerekiyor.

Tümer'e bakın Suç Taylan da o kadar eğilmeseydi resmen diyor

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt