Harun Çınar
Parçalı Üye
- 27 Aralık 2008
- 3.046
- 543
- 1.853
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 sezon sampiyonluk gelecek 10 mılyondan degerlıdırMarcao ya şimdi 15-20 milyona gidecek yada önümüzdeki sezon yarı fiyatına başka ihtimal yok
2 sene sözleşme uzatacağız ve serbest kalma bedeli ekleyeceğiz bu kadar basitMarcao ya şimdi 15-20 milyona gidecek yada önümüzdeki sezon yarı fiyatına başka ihtimal yok
Ne yangin yaptiniz yaw.
Her oyuncu satilabilir, yeterki degerinde ve zamaninda satilsin. Transfer sezonun 1-2 haftasinda Marcao 20m euroya satilsaydi kimse cit demezdi.
Emre utkucan nasil Marcaroyu bulduysa, suan alternatifleri hazirdir diye umuyorum.
17,5m euro arti sonradan satis 20% pakketleyin gitsin, ama yerine 1-2 gunde hemen yeni stoper alinmali.
alamazlar rdas bunlar önümüzde derbi, Avrupa maçı falan da var.Ne yangin yaptiniz yaw.
Her oyuncu satilabilir, yeterki degerinde ve zamaninda satilsin. Transfer sezonun 1-2 haftasinda Marcao 20m euroya satilsaydi kimse cit demezdi.
Emre utkucan nasil Marcaroyu bulduysa, suan alternatifleri hazirdir diye umuyorum.
17,5m euro arti sonradan satis 20% pakketleyin gitsin, ama yerine 1-2 gunde hemen yeni stoper alinmali.
Bravo HakanNe yangin yaptiniz yaw.
1 sezon sampiyonluk gelecek 10 mılyondan degerlıdır
Aspor penaltı diyor trt spor penaltı değil diyor şaka gibi
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gelecegi düşünen yok herkes bugunü düşünüyor40 milyonluk Şampiyonlar ligi gelirlerinden edecek bizi bu yönetim Marcao’yu satmak zorunda kaldık diyerek 10 milyona felan satarak.

marcao gıtmek ıstıyor gıbı oynamıyor sözleşmesini uzatırsak kalır seneye yollayacagız dersin adama parasını iyileştirirsinGitmek isteyen adamı nasıl tutacaksın kimse istemez şu şartlarda marcao gibi bir adamın gitmesini