Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao= 15 milyon + Jesus + 20% sonradan satis payi

15 milyona al Okay, Irfan ve Hague

Okay

Taylan-Irfan

Bakalim geliyormu yabanci kisitlamasi.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Trt spor da GS aleyhine algı yapılıyor gibi hissediyorum bu sene

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yangin yaptiniz yaw.

Her oyuncu satilabilir, yeterki degerinde ve zamaninda satilsin. Transfer sezonun 1-2 haftasinda Marcao 20m euroya satilsaydi kimse cit demezdi.

Emre utkucan nasil Marcaroyu bulduysa, suan alternatifleri hazirdir diye umuyorum.

17,5m euro arti sonradan satis 20% pakketleyin gitsin, ama yerine 1-2 gunde hemen yeni stoper alinmali.

Sıkıntı satılmasında değil yerine adam alınamayacak olmasından olabilir.

40 milyonluk Şampiyonlar ligi gelirlerinden edecek bizi bu yönetim Marcao’yu satmak zorunda kaldık diyerek 10 milyona felan satarak.

Ne yangin yaptiniz yaw.

Her oyuncu satilabilir, yeterki degerinde ve zamaninda satilsin. Transfer sezonun 1-2 haftasinda Marcao 20m euroya satilsaydi kimse cit demezdi.

Emre utkucan nasil Marcaroyu bulduysa, suan alternatifleri hazirdir diye umuyorum.

17,5m euro arti sonradan satis 20% pakketleyin gitsin, ama yerine 1-2 gunde hemen yeni stoper alinmali.
alamazlar rdas bunlar önümüzde derbi, Avrupa maçı falan da var.

Marcao satılırsa fiyatı belli, k yormaya gerek yok.

Fiyatı €20.000.000 abi.

Yirmi milyon euro.

Bu kadar. Pazarlığa gerek yok.

Yollayın abi FAX’tan cevabınızı eveleyip gevelemeden. €20.000.000

€20.000.000

€19.999.999 değil.

€20.000.000

Ne yangin yaptiniz yaw.

Bravo Hakan

Marcao 15e giderse

c0zb1.jpg

40 milyonluk Şampiyonlar ligi gelirlerinden edecek bizi bu yönetim Marcao’yu satmak zorunda kaldık diyerek 10 milyona felan satarak.
gelecegi düşünen yok herkes bugunü düşünüyor

:think:
marcaoyu satsın sampiyonluk gıtsın yonetımde terımde gider arkada yine enkaz kalır
ama satmayıp sampiyon olsak sl gelırlerı gelse bunları düşünmüyorlar

roma'ya dilenci gibi tavır takınıyor herhalde bunlar, yok jesus+yemek+yol+opsiyon falan. Tok satıcıyı oynamayı bi türlü çözemedi bizim yönetimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt