- 18 Temmuz 2009
- 81.995
- 239.511
- 5.263
Liege'de 30 maç oynadı o sezon çünkü.Acaba biz Cavanda'yi onlara o fiyata nasıl satabildik? gerçekten muazzam bir transfer başarısıydı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liege'de 30 maç oynadı o sezon çünkü.Acaba biz Cavanda'yi onlara o fiyata nasıl satabildik? gerçekten muazzam bir transfer başarısıydı
Vardı opsiyonu.
Arda yerine olabilirAkbaba dönerse 3 maça 11 başlar, sakatlanmadığı sürece takımda her zaman yeri olur. İstediğiniz kadar aksini iddia edin.
Eğer kanat alacaksak sağ kanat alalım solda bir sekilde Fatih Terim Arda'yı oynatıyor bana kalırsa o mevkiinin asıl sahibi Emre Kılınç var iyi kötü sonradan giren bir Babel var ama sağ kanatta sadece Feghouli oynuyor hemde o kadar kotu oynuyor ki bence ilk öncelik sağ kanat olması lazımBruma nerelerde yav onu getirsek
Hiç degilse geçmişte ne yaptığı belli tekrar kendini bulabilir
Benim bildiğim cavandayi cengiz başkan satmıştı. Yanlışta hatırlıyor olabilirim.Geçen nöbette yazdım yine yazayım. O dursun başkanın Belhanda'ya öyle bi sözleşme bağlamış ki sadece 2019-20 sezonunda adamın alacağı para 4.3 milyon euro. İroni yapıyorsan tarzını değiştir.
Liege'de 30 maç oynadı o sezon çünkü.

Sekidika kötü degilEğer kanat alacaksak sağ kanat alalım solda bir sekilde Fatih Terim Arda'yı oynatıyor bana kalırsa o mevkiinin asıl sahibi Emre Kılınç var iyi kötü sonradan giren bir Babel var ama sağ kanatta sadece Feghouli oynuyor hemde o kadar kotu oynuyor ki bence ilk öncelik sağ kanat olması lazım
İnanın transfer gelmez ise Sekidika'yı oynatmaya bile razıyım
keşke fener rodriguesi bıraksaydı.o bile iş görürdüİlla onyekuru gibi pahalı oyuncuya gerek yok.Orta seviye bir hızlı kanat bile iş yapar.
Benim derdim cavandayı kim sattı değil, dursun özbek'in övülmesiBenim bildiğim cavandayi cengiz başkan satmıştı. Yanlışta hatırlıyor olabilirim.
Yav kapıya koydukları Larin Belçika'da 10 gol attı iş yaptı demekki orada da.yav oynasında sonuçta Cavanda ya bu![]()
Insallah Zagreb gibi iyi degillerse evet. Makedon takimini da 1 0 mi ne yendiler. Tamamen tahmin ve beklentiSplit maçını rotasyonla net alırız mı diyosun abi
keşke fener rodriguesi bıraksaydı.o bile iş görürdü
Kiralık sözleşmesi dursun döneminde yapılmıştı zaten. Opsiyon koyulmuştu. Ama S. Liege bi çakallık yapıp daha ucuza kapatmaya kalkmışlardı, ona izin vermemişlerdi. O satıştaki tek katkıları budur, onu da katkıdan sayarsan tabii...Yalnız Cavanda'yı M. Cengiz sattı. Hem de ciddi pazarlıklar sonucunda baya güzel rakama sattı.