Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cavanda işi harbi ilginç he bi takım özgür, hür iradesiyle cavanda'yi niye alır abi :D

liege yöneticileri tanıdıksa yapsınlar bi güzellik daha

Bruma nerelerde yav onu getirsek
Hiç degilse geçmişte ne yaptığı belli tekrar kendini bulabilir
Eğer kanat alacaksak sağ kanat alalım solda bir sekilde Fatih Terim Arda'yı oynatıyor bana kalırsa o mevkiinin asıl sahibi Emre Kılınç var iyi kötü sonradan giren bir Babel var ama sağ kanatta sadece Feghouli oynuyor hemde o kadar kotu oynuyor ki bence ilk öncelik sağ kanat olması lazım

İnanın transfer gelmez ise Sekidika'yı oynatmaya bile razıyım

Geçen nöbette yazdım yine yazayım. O dursun başkanın Belhanda'ya öyle bi sözleşme bağlamış ki sadece 2019-20 sezonunda adamın alacağı para 4.3 milyon euro. İroni yapıyorsan tarzını değiştir.
Benim bildiğim cavandayi cengiz başkan satmıştı. Yanlışta hatırlıyor olabilirim.

Adamlar satmayi planlamiyorlar diye direk 2,4 milyona vermisler iste zamaninda. Bence Cengiz yönetimin fazla payi yok burda.

Eğer kanat alacaksak sağ kanat alalım solda bir sekilde Fatih Terim Arda'yı oynatıyor bana kalırsa o mevkiinin asıl sahibi Emre Kılınç var iyi kötü sonradan giren bir Babel var ama sağ kanatta sadece Feghouli oynuyor hemde o kadar kotu oynuyor ki bence ilk öncelik sağ kanat olması lazım

İnanın transfer gelmez ise Sekidika'yı oynatmaya bile razıyım
Sekidika kötü degil

herifler ciddi ciddi 30 maç cavanda'yi izlemis takımlarında akshaksh

Bizim luyindama nasıl dayandi acaba bacaksiz cavandaya

Yalnız Cavanda'yı M. Cengiz sattı. Hem de ciddi pazarlıklar sonucunda baya güzel rakama sattı.
Kiralık sözleşmesi dursun döneminde yapılmıştı zaten. Opsiyon koyulmuştu. Ama S. Liege bi çakallık yapıp daha ucuza kapatmaya kalkmışlardı, ona izin vermemişlerdi. O satıştaki tek katkıları budur, onu da katkıdan sayarsan tabii...
Ndiaye'nin satışı da yine dursun döneminde bitmişti. M. Cengiz yönetimi üstüne kondu. Herifi şampiyonluk yarışında satıp kiralık bi herif bile getirmemişlerdi, hoca kadro dışı Donk ile şampiyon olmuştu. Bak yine gece gece sinirlendim yav...

1.5 milyon gibi bir maaşa Seri gelmeli. Taylan'ın alternatifi olarak gençten bir 6 isterim ama o da yerli olmalı. Öyle bir profilde de kim var bilmiyorum. Belhanda bir şekilde satılıp Taylan 8'e kaydırılırsa ve Seri 6 olursa bayağı güzel bir takım oluruz. Allah'tan Lemina takımını buldu da onun göz kanatan 6 numara performanslarından kurtulduk. Seri güzel olabilir, Belhanda gitmezse de en azından alternatif olur. Zaten bunların önünde sonunda getirebilecekleri de anca o.

Her iki kanatta da oynayabilen kanat umarım alırlar . Feghuliye tehdit yaratacak adam laazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt