Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herifler ciddi ciddi 30 maç cavanda'yi izlemis takımlarında akshaksh

Bizim luyindama nasıl dayandi acaba bacaksiz cavandaya
Tsnin kapıya koyduğu herifi biz niye aldık asıl?

Gerçi kar ettik galiba sonunda.

tapatalk_1599063259437.webp

Sol bek canımı sıkıyor. Oynadığımız sistemde beklerin çok önemi var. Saracchi şimdi sakatlandı linnes onun verdiği katkıyı, oyun genişliğini,enerjiyi kesinlikle veremez. Bence bize bir de yedek sol bek lazım. Potansiyelli Genç bişey bulup getirmek lazım
Tam bir Güney Amerikalı sol bekimiz oldu sadece yeteneğiyle de değil agresifliği hızı çalışkanlığı hiç normal değil

Saracchi bu maç öyle bir performans gösterdi öyle çalıştı ki sahada 3 tane sol bek oynatıyoruz gibiydi helal olsun dedim o fiziğine rağmen o performansı takdire şayan

Demek işleyen bir takımda Saracchi ve Omar gibi bekletin varlığı ne kadar önemli olduğu anlaşılıyormuş

Keşke bir şekilde bonservisini alabilsek pişman olmazdık

Adamlar satmayi planlamiyorlar diye direk 2,4 milyona vermisler iste zamaninda. Bence Cengiz yönetimin fazla payi yok burda.

CAVANDA TRANSFERİ

"Standard Liege kendini uyanık sandı. Biz İtalyanlardan işi öğrendik... Biz 5,5 aydır icralığız Cavanda ile... Liege'de oynarken parasını da biz ödüyorduk. 20 Mayıs'ı bekledik Belçika takımından. Kullanmadılar opsiyonu. 1 Haziran'da Liege 1.1 milyon Euro teklif verdi. 'Hayır' dedik. Cavanda, 2 Temmuz'da tam CAS'a gidecekken 2.4 milyon euro istemiştik. 1.2 milyon euro'yu peşin aldık. Belgelerini isterseniz veririm, 100 bin euro açığımız var. 1 saat içinde CAS'taki davaları geri çektik Cavanda ile birlikte. Biz Cavanda'yı 2.4 milyon euro'ya sattık. Milli problem olmuştu bu oyuncu artık."

"Devşirmeyle ve geçici yabancılarla elde edilen şampiyonlukların branşlara katkı sağlayacağını düşünemiyorum. Biz kendi çocuklarımıza ve gençlerine güveneceğiz ancak asla yabancı düşmanı olmayacağız, uygun maliyetli yabancılar getireceğiz."

Tam bir Güney Amerikalı sol bekimiz oldu sadece yeteneğiyle de değil agresifliği hızı çalışkanlığı hiç normal değil

Saracchi bu maç öyle bir performans gösterdi öyle çalıştı ki sahada 3 tane sol bek oynatıyoruz gibiydi helal olsun dedim o fiziğine rağmen o performansı takdire şayan

Demek işleyen bir takımda Saracchi ve Omar gibi bekletin varlığı ne kadar önemli olduğu anlaşılıyormuş

Valla opsiyon var ama çok fazla. Niye opsiyon koydururken dikkat etmiyorlar ki. 9 milyondu yanlış hatırlamıyorsam. 9 myi de bi sol beke verecek gücümüz tok

Luke Shaw transfer lazim demis medyaya. Bunlarda gidip Tellesi aliyor. O röportaji verdigine pisman olmusmudur?

Yok abi.Adamın olayı hız ama yaş olmuş 30.Ya bir de bu tip adamlar bol.Al işte bir tane.Maksat öne geçtiğin zaman seni atağa çıkartsın.
kısa vadede iş görürdü.takımı biliyor, o yüzden dedim. bizimkiler oyuncu alma konusunda rezaletler yoksa dünya hizlı kanat kaynıyor

bence turkiye liginin bug ıdır. Size li bir forvet, sağlı sollu çok iyi bekle şampiyonluk gelme ihtimali yüksektir

hajduk split'in maçı neden ertelenmiş bilen var mı

Seri - Babel takası olsa nasıl olur, Hiç istemediğim bir isim Seri ama takımında süre bulamıyor bizde Babel'i yollamak istiyoruz ve Babel'in bonservisi karşılığında Seri'yi 1 yıl kiralayabiliriz gibi. Hocanın sevdiği bir oyuncu mümkün olabilir bu iş.

Hauge takımıyla sürekli maça çıkıyor yine gol atmış galiba
takımı bırakmaz artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt