Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan için korkuyorum artık forumda o kadar çok övüldü ki
senle ilgili degil genel manada diyorum yani rtaş :D
Reis ne zaman bir Taylan güzellemesi görsem hemen maşallah nazar değmesin diyorum

Gerçekten inşallah hiçbir şey olmaz Taylan'a bir haftada 3 maç 270 dakika sahada kaldı ve tertemiz futbol oynadı

O degilde Luyindama Demba Ba’yi ne ezdi oyle be, kral her pozisyonda Ba’nin ustune cikti. Okan bakti Boss Ba’yi tokatlayip duruyor ikinci yari Crivelli’yi oyuna alip Ba’yi forvet arkasina cekti.

Jahovic forvet oyuncusunun sevmedigi tarzda futbolcular Luyindama ve Marcao demisti, cok yakin, temasli ve biraz da vurarak oynuyor bu yuzden onlar ile oynamak hakikaten zor diyordu.

Ekli dosyayı görüntüle 95408Ekli dosyayı görüntüle 95409
Bu adamların önüne Nakamba'yı koy o zaman tamamiyle azman team oluruz. :asd:

Bir de dün Emre Kılınç yine maçın başında ortadan ciddi pas hatası yapıp pozisyona soktu rakibi.

Özette yok ama çok ciddi hataydı. Antep maçında da aynısı olmuştu. Neyse ki şanslı biraz rakipler pozisyonları değerlendiremiyor. Kendisi için ilerde sıkıntı olabilir. Bizim salak taraftarlar 3 maç sonra böyle bir gol yersek ailesine vs söver hazırlıklı olsun.

O degilde Luyindama Demba Ba’yi ne ezdi oyle be, kral her pozisyonda Ba’nin ustune cikti. Okan bakti Boss Ba’yi tokatlayip duruyor ikinci yari Crivelli’yi oyuna alip Ba’yi forvet arkasina cekti.

Jahovic forvet oyuncusunun sevmedigi tarzda futbolcular Luyindama ve Marcao demisti, cok yakin, temasli ve biraz da vurarak oynuyor bu yuzden onlar ile oynamak hakikaten zor diyordu.

Ekli dosyayı görüntüle 95408Ekli dosyayı görüntüle 95409
Gerçekten Marcao işin defans kısmında başka bir oyuncuya dönüştü inanılmaz güven veriyor

Luyinmada belki de fizik gücü olarak bıraktığından bile daha güçlü döndü, sadece maç oynamaya kendini toparlamaya ihtiyacı var

Bu adamların önünde oynayan iyi bir Taylan kenarlarda Saracchi ve Omar olduğu sürece hep benzer defansif üstünlüğümüzü konuşuruz, işin güzel yanı henüz Muslera'ya kavuşamadık yakında o da iyileşip takıma döndüğü zaman haksız rekabet olacak ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt