Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
arda66 herkesle kanki olmus
keske arda ve sneijderi ayni takimda gorebilseydik.
keske arda ve sneijderi ayni takimda gorebilseydik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kane zaten 10 numara çıkışlı da Bale sağ kanatta çok tutuk kalı + Moura kulübeye geçerse küsecektir
aksine ilk maçta herkes begenmişti.sadece instagramda popo fotografları begendiği bir dönem var o zaman kötüydü birazMarcao buraya geldiğinde forumun yarısından fazlası çöp demişti. Şimdi herke 20 milyonun altına satılmaması için ağlıyor ilginç bir vaka
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orta sahalari bunu buyuk maclarda kaldiramaz
Ben Moura'cıyım aksineBale ve Son sürekli yer değiştirebilir maç içinde. Son zaten çift ayaklı kanat. Şahsen Moura'yı da hiç beğenmiyorum. Bale'in gelişi iyi oldu o yönden.
(Milliyet)Ben Moura'cıyım aksineEğer böyle bir düzende çıkılacaksa bir orta saha transferi daha gerekecektir.
Cocuk zaten gecen sene 30 maç oynadı 9 gol 11 asist yaptı Tarsusta kiralıktı.
Bu da 90 dk oynayıp 1 asist yaptığı maç izleyip sen karar ver hazır mı değil mi
Henüz 3 resmi maç yaptık hocayı gençler konusunda eleştirmek için erken ama 5 değişiklik hakkının olduğu yerde 5dk bile süre verilmeyince üzüldüm şahsen ben
1.5 milyonluk bile oynamıyor aslında. İnş haber doğrudur.Galatasaray yönetimi, yıllık 2.5 milyon euro maaş alan Ryan Babel'e 1 milyon euro indirim yaptırmak istedi ancak bu talep kabul edilmedi. Babel'i kadroda düşünmeyen Fatih Terim, Hollandalı futbolcuyla yaptığı görüşmede kendisine takım bulmasını iletti.
(Milliyet)
Şunların eline geçen para bize geçse keşke ah ahRennes, Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a 15 milyon Euro'luk teklif götürdü. (
61Saat)
Hadi inşallah.Galatasaray yönetimi, yıllık 2.5 milyon euro maaş alan Ryan Babel'e 1 milyon euro indirim yaptırmak istedi ancak bu talep kabul edilmedi. Babel'i kadroda düşünmeyen Fatih Terim, Hollandalı futbolcuyla yaptığı görüşmede kendisine takım bulmasını iletti.
(Milliyet)
Rennes, Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a 15 milyon Euro'luk teklif götürdü. (
61Saat)