Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda66 herkesle kanki olmus

keske arda ve sneijderi ayni takimda gorebilseydik. :(

Bale ve Son sürekli yer değiştirebilir maç içinde. Son zaten çift ayaklı kanat. Şahsen Moura'yı da hiç beğenmiyorum. Bale'in gelişi iyi oldu o yönden.
Ben Moura'cıyım aksine :D Eğer böyle bir düzende çıkılacaksa bir orta saha transferi daha gerekecektir.

Galatasaray yönetimi, yıllık 2.5 milyon euro maaş alan Ryan Babel'e 1 milyon euro indirim yaptırmak istedi ancak bu talep kabul edilmedi. Babel'i kadroda düşünmeyen Fatih Terim, Hollandalı futbolcuyla yaptığı görüşmede kendisine takım bulmasını iletti.

(Milliyet)

Ben Moura'cıyım aksine :D Eğer böyle bir düzende çıkılacaksa bir orta saha transferi daha gerekecektir.

Bilmiyorum ya. Efsanevi Ajax performansı dışında bir türlü sevemedim ben Moura'yı. Topu aldığı anda kafayı yere eğip 5 kişinin arasına dalıyor çalım atmaya. Orta sahada da Ndombele-Sissoko veya rakibe göre Ndombele-Lo Celso ikilisi götürür bence.

Cocuk zaten gecen sene 30 maç oynadı 9 gol 11 asist yaptı Tarsusta kiralıktı.
Bu da 90 dk oynayıp 1 asist yaptığı maç izleyip sen karar ver hazır mı değil mi

Henüz 3 resmi maç yaptık hocayı gençler konusunda eleştirmek için erken ama 5 değişiklik hakkının olduğu yerde 5dk bile süre verilmeyince üzüldüm şahsen ben

Ben biliyorum Ali Yavuz'un geçen sene neler yaptığını. Ayrıca Ali'yi 90 dakika geçen sene canlı da izledim Tarsus'ta. Asker arkadaşım Tarsuslu evlerinin yanında stat. Yanına gitmiştim maça denk geldik beraber izledik. Ocak ayındaki Şanlıurfa maçı. 3-0 yendiler bizim oğlan bir tane attı.

Hazır olması için bence bir yıl daha alt liglerde dayak yemesi lazım mental olarak havaya girmezse yani ben oldum havalarına girmezse bir yıl sonra harika bir oyuncu kazanmış olabiliriz. Alt yapıdan bu kadar fizikli bir oyuncu çıkması beni acayip şaşırttı.

Konu zaten hocanın süre vermemesinden açıldı. Ömer yerine dün çok rahat oyuna girebilirdi. Hem oyun hem skor Ali Yavuz için çok uygundu ama almadı bende çok üzüldüm.

Galatasaray yönetimi, yıllık 2.5 milyon euro maaş alan Ryan Babel'e 1 milyon euro indirim yaptırmak istedi ancak bu talep kabul edilmedi. Babel'i kadroda düşünmeyen Fatih Terim, Hollandalı futbolcuyla yaptığı görüşmede kendisine takım bulmasını iletti.

(Milliyet)
1.5 milyonluk bile oynamıyor aslında. İnş haber doğrudur.

Arda takımın ortamını değiştirdi, liderlik böyle olmalı,artık medyatik tarzı da yok tecrübelendi, herkes ona saygı duyuyor, hem sahada da bir şeyler yapmaya çalışıyor, top seviyeden ne hallere düşen Selçuk İnan görsün, Galatasaray aşkı ve hırsı nelere gebe..

(Milliyet)
Hadi inşallah.

Arda saha içinde acayip toparlıyor takımı özellikle geri dönüşlerde ve pozisyon almalarda.

Her iki lig maçında da o çıktıktan sonra çok pozisyon vermemiz tesadüf değil. Takımı iyi toparlıyor.

Tek korkum sakatlık ve Acun şerefsizinin tekrardan musallat olması. Arda umarım akıllanmıştır ve etrafındaki adamları şimdi çok daha doğru seçiyordur. Futbol anlamında hiçbir beklentim yoktu ama utandırıyor. İnşallah böyle devam eder...

Hadi lan Levy başkan. Yap bir güzellik. Zaten mou yakında kovulur. Gelecek hocaya gül gibi bir kadro bırakılsın bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt