Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bu trabzonspor çok iyi topçu yetiştiriyor.

fenerbahçe ise bir şekilde topçularını iyi fiyattan satıyor. yani ligde sonuncu da olsalar hep yüksek bedellere oyuncu satabildiler.

bizse en iyi oyuncularımızı 15 milyon euroya satmak için çaba sarfediyoruz. hala tok satıcı olmayı öğrenemedik.

Tottenham Weghorstu alacak diyorlardi, Sörloth Leipzigde ilk 11de oynamayi tercih etti diye.

Bu senenin en büyük transferi scott piridir. Takimin performansına etkisi muazzam. Her oyuncu ile bireysel ilgileniyor. Tam bir profesyonel.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin o 5 metre ötesine top atabilmek dediğin şeye takımın ne kadar ihtiyacı olduğu ortada. Bugün buraya Jorginho gelse aynı sığ yorumları yaparsınız. Mariano yok Marcao gidici , kim çıkaracak topu geriden ? Kaliteli regista alırın var mı ? Seri dediğin adam geçen sene pandemi evveli bütün kritik maçlarda çok iyi top oynadı, rakip sana önde bastığında o önemli bişi değilmiş gibi bahsettiğin 5 metrelik paslara ihtiyaç var. Kafanızda belli kalıplar olduğu için bunun önemini anlayamıyorsunuz. Hoca görüyor ama o sebeple istiyor , pas oyunu oynamak istiyor çünkü.
jorginho çöp zaten

Pas oyununun ne denli pespaye beş para etmez modern ve gelişen futboldan uzak olduğunu hoca da anlamıştır bence pas oyunu demek sen 600 tane pas yapıp rakibe 300 tane pas yaptırmak demek değil bir kere , futbol sizin bahsettiğiniz kadar yok regista yok 6 no yok 8 no yok pasla çıkalım kadar romantik bir oyunda değil zaten hele hele Tr'de hiç değil .

Yok Jorginhoymuş ta yok Andrea Pirloymuş rakip önde basıyormuşta Seri süper toplar çıkarıyormuş vay be Seri'ye bak adamın toplasan 30 maçında 2 tane iyi oyunu varsa tüm sezon öyle oynamış gibi kalıplaşmış şeylere sığınıyorsunuz ancak işte.

Bu adam daha 2 ay evvel 40 yaşında ki Cisse'nin nefesinden ürküp havadan gelen topu kontrol edemeyip üstüne sprint bile atamayacak kadar tüy siklet gol yediren vasıfsızın teki hayır bir tek bu futbolu siz izliyorsunuz zaten.
Futbolu bir tek ben izlemiyorum tabi de senin hiç izlemediğin ortada. Pas oyunu beş para etmez öyle mi ? Liglerinde şampiyon olan takımların pas yüzdelerine aç bak bakalım , futbol izlemiyor olabilirsin ama googleda arama yapacak analitik zekaya sahipsindir diye umuyorum , futbol izleyip anlayabilmeye nazaran çok daha kolay. Klopp bile takımını bu yöne eviriyor. Kafası teknik taktiğe basmayanın tek argümanı romantiksiniz ehe öhö yapmak olur zaten pek şaşırmadım. :) Avatara Fatih Terim koymuşsun ama adamın ne yapmak istediğini anlayamamışsın , kaldı ki bunu kendisi de söylüyor boşa istemiyor Seri'yi dediğim gibi.

Ben Seri bütün ligi çok iyi oynadı demedim sanırım sen okuduğunu da anlayamıyorsun. Önemli maçlarda iyi oynadı, bize yapılan presi kırdı takımı öne çıkardı dedim. Bunun en bariz örneği de Fenerbahçe deplasmanıdır. Kahvehane ağzıyla futbol yorumlamaya devam et sen sana fazla gelir bu konular.

EicDTh1XgAEflZW
Gülmedim

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca dün basın toplantısında "transferde adam akıllı 10 günümüz kaldı" dedi. Yani o da 4-5 ekimde gelecek futbolcunun covid prosedürleri falan derken alınamayabileceğinin farkında.

"50 gün var" mantığı transferde Ekim ayına sarkmamıza neden olrsa yeni Grosskreutz faciaları yaşanması işten değil.

Futbolu bir tek ben izlemiyorum tabi de senin hiç izlemediğin ortada. Pas oyunu beş para etmez öyle mi ? Liglerinde şampiyon olan takımların pas yüzdelerine aç bak bakalım , futbol izlemiyor olabilirsin ama googleda arama yapacak analitik zekaya sahipsindir diye umuyorum , futbol izleyip anlayabilmeye nazaran çok daha kolay. Klopp bile takımını bu yöne eviriyor. Kafası teknik taktiğe basmayanın tek argümanı romantiksiniz ehe öhö yapmak olur zaten pek şaşırmadım. :) Avatara Fatih Terim koymuşsun ama adamın ne yapmak istediğini anlayamamışsın , kaldı ki bunu kendisi de söylüyor boşa istemiyor Seri'yi dediğim gibi.

Ben Seri bütün ligi çok iyi oynadı demedim sanırım sen okuduğunu da anlayamıyorsun. Önemli maçlarda iyi oynadı, bize yapılan presi kırdı takımı öne çıkardı dedim. Bunun en bariz örneği de Fenerbahçe deplasmanıdır. Kahvehane ağzıyla futbol yorumlamaya devam et sen sana fazla gelir bu konular.
Aynen pas oyunu beş para etmez çok uzağa gitmeye gerek yok
Man City 1-3 Lyon
Barca 2-8 Bayern

bak bakalım bu 2 maça en çok pası hangi takımlar yapmış :)

ki birinde De bruyne-Aguero-David Silva-Bernardo
öbüründe Busquets,Messi,Griezmann,Roberto falan bunları hepsi pasör topçu zaten rezillikleri de ortada bu kadrolarla bile patlıyolar işte

Haaa Liverpool'a zaten pas oyunu oynuyor en önemli özelikleri o diyorsan da direk futboldan tenise falan geçelim belki onu daha iyi biliyosundur

Bu senenin en büyük transferi scott piridir. Takimin performansına etkisi muazzam. Her oyuncu ile bireysel ilgileniyor. Tam bir profesyonel.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nihat Kahveci'yi dinledim renkdaş Euro 2008'de bizi o hazırlamıştı dedi hem bireysel hem de takım olarak inanılmaz yüklemeler yapıyormuş bu nedenle Taylan 90+5 'de hala koşuyor dedi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt