Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Altta Mohamed için bizim için fotomaç haberi bulmuş birisi.
Gelirse çok gülerim yazıyor. :asd:
Bir tane insan evladı da demiyor ki , bizim teknik ekibimiz niye hep galatasarayın istediği topçuları istiyor , beyinleri yokmu diye.
Yönetim ve teknik ekipleri oyuncu seçimi konusunda rezalet resmen.

Rıdvan Dilmen: ''Bir Fenerbahçeli olarak Diagne'nin takımdan gitmesini isterim. Çok iyi bir silah.''
Ya artık bu kadar sempatizanlık fazla degil mi?
Artık klüp çıkıp bu adama bir ders vermesi gerekmiyormu?Kim ya bu adam futbolda var siyasette var federasyonda var.Galatasaray lehine birşey olduğunda ntv kanalı bu adama resmen hibe ediliyor.Fenerbahce söz konusu olunca hakemi çok beğendim.Yani gerçekten koskoca bir kanalı Fb tv gibi işletiyor.Bence diğer klüpler de birleşerek bunun yayın hayatina son verilmeli.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rennes, Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a 15 milyon Euro'luk teklif götürdü. (61Saat)

ayağı zaten çok iyiydi ama oyun görüşü dahada ileri gitti savunmasıda muazzam şu an maşallah portonun elinde olsa 60 70 ten aşağı satmaz böyle bir adamı 25 den aşağı giderse çok üzülürüm
25 m eurodan 1 euro aşağı satmamamız lazım. defanstan top çıkaramazsak bu futbolun yarısını zor oynarız.

şampiyonluk > 15 milyon euro.

25 m euroyu veren alsın. bizde şu ucuz futbolcu satma hastalığından kurtulalım. yüksek bedellere yapacağımız 1-2 satış bizi transferde 1 adım öne taşır.

Kasımpaşa, Koita zam istedi diye kadro dışı bırakmış.5 milyon euro bonservis istiyomuş.Beşiktaş bonservissiz istemiş onları reddetmişler.Başakşehir ise Gulbrandsen ile takaslamayı teklif etmiş onu da reddetmişler. (Salim Manav)

Rıdvan Dilmen: ''Bir Fenerbahçeli olarak Diagne'nin takımdan gitmesini isterim. Çok iyi bir silah.''
Ya artık bu kadar sempatizanlık fazla degil mi?
Artık klüp çıkıp bu adama bir ders vermesi gerekmiyormu?Kim ya bu adam futbolda var siyasette var federasyonda var.Galatasaray lehine birşey olduğunda ntv kanalı bu adama resmen hibe ediliyor.Fenerbahce söz konusu olunca hakemi çok beğendim.Yani gerçekten koskoca bir kanalı Fb tv gibi işletiyor.Bence diğer klüpler de birleşerek bunun yayın hayatina son verilmeli.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yapsın kulüp? P sinden tavana mı assın? İşvereni var o istiyor demek ki.

Bu orta sahanın 50 maç kaldırma ihtimali yok ama aldığımız iyi sonuçlar güzel oyun transfer yapilmama ihtimalini kuvvetlendiriyor.Forvet almadigimiz devre arası alanyaya 6 atınca apo gülerek poz vermişti alacağız demişti almamıştı aynı şey olacak

Ilk 11 de eksigimiz yok

Ama alternatif oyuncular gerekiyor uzun bir maraton olacagi icin

Taylan’a alternatif oyuncu ve rekabete girecek oyuncu ve b plani olarak oyuna alabilecegimiz hizli bir kanat oyuncusu

Adsız.webp

Yok artık. forumun 3 tane gülünü resmen şehit vermişiz

Ilk 11 de eksigimiz yok

Ama alternatif oyuncular gerekiyor uzun bir maraton olacagi icin

Taylan’a alternatif oyuncu ve rekabete girecek oyuncu ve b plani olarak oyuna alabilecegimiz hizli bir kanat oyuncusu
Lig sonuna kadar hafta arası maçları olacak renkdaş olur da Avrupa Liginde Gruplara kalırsak 6 maç da oradan gelir ilerleyen haftalarda Türkiye Kupası da eklenirse inanılmaz sıkışık bir fikstür ortaya çıkacak kadro kesinlikle geniş tutulmalı ...

Seri gelirse oyunumuz bozulacak net söylüyorum.Üç 8 le oynuyoruz ortada.Emre,Taylan ve Belhanda iyi mücadele ediyor.Seri gelirse sadece pas yapacak diye ortasaha üstünlüğümüzü kaybetmeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt