- 24 Haziran 2009
- 1.401
- 734
- 1.683
Naingolan hamsik ayarında biri gelecekse gitmesine üzülmem yoksa kalmalı 10 gün kalmış daha iyisini bulmamız zor görünüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Naingolan hamsik ayarında biri gelecekse gitmesine üzülmem yoksa kalmalı 10 gün kalmış daha iyisini bulmamız zor görünüyor
Hiçbir şey yapmadı işte. Zaten Arda'dan beklenmeyen şey buydu aslında. Takımı karıştıracağı tahmin ediliyordu. Ama şu ana kadar buna dair bir emare göstermedi. İleride eski Arda'ya dönerse kendi bileceği iş. Pek de bir maaş almıyor. Direkt alacaklarına karşılık sözleşmesi feshedilir biter gider.Arda taraftarın gözüne girecek me yaptı?
Leipzig'e imza atması beklenen Alexander Sörloth'un sağlık kontrolleri aniden iptal edildi.
Acun tayfası ile zaten saha dışında arkadaşlardır. Ama bu Arda'nın Galatasaraylılığını hiç etkilemedi ki. Her zaman onlarla içli dışlıydı zaten. Sadece onlarla da değil Emre Belözoğlu tayfasıyla da abi-kardeş gibiler. Arda'nın sorunu zaten hiç çevresi yüzünden Galatasaray'a sırt çevirmek olmadı ki. Tek sorun medyatikliği kaldıramadığı için hem Galatasaray hem Başakşehir serüvenlerinde inanılmaz saçma olaylara imza atmasıydı.
Bu yönden de akıllandığı belli oluyor. Galatasaray'ın gözünde eksideydi Arda bu sene ilk imzayı attığında. Daha sonra taraftarın gözüne gire gire nötrledi kendini. Şu andan sonra camianın gözünde yine 66 numarayı giyen eski Arda gibi olmak istiyorsa, artıya geçmek istiyorsa bu şekilde devam etmeli.
Futbol aklı çok üst seviyede ama fiziği ve maç kondisyonu şu anda bunu kaldırmıyor. Ama sakatlık yaşamadığı takdirde her geçen gün daha iyi olacaktır. Fiziksel olarak toparlanmış bir Arda ligin hala en iyi futbolcusu olur ama işte bu çalışmasını ne kadar devam ettirecek bakalım.
Bu arada ben de Arda'yı istemiyordum. Takımı karıştıracağı korkusu taşıdığımdan değil çünkü artık eskisi kadar güçlü bir figür değil son yıllarda yaptıkları yanlışlardan dolayı. Fatih Terim ile milli takımda yaşadığı sıkıntılardan dolayı istemiyordum ben Arda'yı. Ama madem Terim ile buzları eritti, bize bir şey demek düşmez. Benim Arda'yı neden istemediğime gelecek olursak da sebebi kesinlikle sahalardan uzun süre uzak kalmış olmasıydı. Şu anda da onun ceremelerini çekiyor ama yine de bu kadar çabuk futbola döneceğini beklemiyordum. Hem hazırlık kampına fit gelmesi hem de yıllardır kazandığı tecrübeyle takımı saha içinde ikinci bir teknik direktör gibi yönetmesi takdire şayan. Bu Arda Fatih Hoca'nın da işini kolaylaştıracaktır sezon içinde. Hele bir de Muslera da takıma katıldığında arkada Muslara önde Arda ve Falcao, kenarda Fatih Terim ve yardımcıları vs. derken bir sürü önemli futbol figürü olacak.
Evet ö.ayten kacti@Özgür Ayten arkadaşın belhanda hakkında söylediklerinden sonra kaçırdığımız bir şey oldu mu ?
@Melih Sönmez sana diyor kankYav özgürü küstürüyorsunuz rodopa kalıyoruz siz de ayrı alemsiniz valla.
Kalmali mi?
Bir şey katması lazım hani göze girmek için. Oyun içinde veteran gibi dolanıyor.Hiçbir şey yapmadı işte. Zaten Arda'dan beklenmeyen şey buydu aslında. Takımı karıştıracağı tahmin ediliyordu. Ama şu ana kadar buna dair bir emare göstermedi. İleride eski Arda'ya dönerse kendi bileceği iş. Pek de bir maaş almıyor. Direkt alacaklarına karşılık sözleşmesi feshedilir biter.![]()
Hocam ne alakası var ya? Arda Atletico zamanında bu kadar antipatik miydi insanların gözünde? Eee o zamanlarda da siyasetin içindeydi. O zaman da Rıdvan ve Acun tayfası ile sabahlara kadar takılıyordu.Ardayı antipatik hale getiren bizzat acun ve rıdvan ekibidir.Arda bunlarla tanışmadan önce siyasetle daha açık bahsedeyim akp ile alakası olmayan bir insandı.Bu rıdvan özellikle ardayı resmen siyasete çekti.Arda da hayır demedi ama işin sonunda olan ardaya oldu.
A.albayrak gelse duyum verse kolpacı der bu forum@Melih Sönmez sana diyor kank
Millete gelince şappur şuppur bize gelince yarabbi şukur. Anca gidersinizKadir Çetinçalı : Roma Marcao için 13 milyon euro bonservis teklif etmiş.Bizimkiler kabul etmeyince 2. bir teklif yapmadan masadan kalkmışlar.
Tamam işte ben de onu yazdım yukarıda. Şimdilik sadece eksiden 0'a yükseldi düzgün durarak ve takımı karıştıracak hareketlerde bulunmayarak. Gençlere de abilik yapıyor akıllarını çeleceğine. Bu da iyi bir görüntü gibi şimdilik. Artıya geçmesi için ise fiziğini güçlendirip oyunda etkili olması lazım.Bir şey katması lazım hani göze girmek için. Oyun içinde veteran gibi dolanıyor.