Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

34aries®

@34aries

·
11d

iyi giden takımın ahenkini transfer yaparak bozmak istemiyorlarmış. fırsat transferi olursa bi bakacaklarmış... şimdilik durum bu... transfer için çok da şeyetmeyin yani...

Maçtan sonra bunları dile getirmek lazım.
Bunu dile getircek adamlar maç sonu konuşan teknik adam, oyuncular yada yönetici..Şu penaltı pozisyonunu araya sıkıştıracak ki algıları kçlarında patlasın.
Bizim yöneticilerden her geçen gün daha çok nefret etmeye başladım.
Ama yok..maç kazanıldı yaa herşey tamam..
bizim penaltı poizsyonu ve okanın konuşmalarıyla beraber Galatasaray düşmanı yorumcular algıyı çok güzel yerine getirdiler.Bu şerefsiz okan sadece bizim maçlarda kuduruyor.Sarı falan görüyor.
Bu ayhan akman yalamasınada klüpde görev veren Hocayı kınıyorum.

Bu takıma hem orta saha hem kanat net lazım.
bakıyorum iki galibiyette yöneticiler transfer falan yapmaz diyorduk.Ama taraftar yönetimden beter çıktı.
inanılmaz abartılı yorumlar var.

Taylanı da Emre kılınçı da hoca 3.döneminin başında istiyordu.Kısmet bugune

puhah lig başlamış oyuncular hazır edilmiş duyumlara bak.

Marcao giderse genç biri
diagne giderse başkası hazır
belanda giderse daha başkası hazır.
Babel giderse vs. vs.
Kardeşim şu an bu takımdan gidecek 2 tane isim var yok para kazanacaksak bir şekilde
babel-feghouli ikilisini satılmalı. Şu an takıma uymayan eşek gibi sırıtan iki isimden birisi. Belhanda bile efektif bu ikisi el freni tamam feghouli ikinci yarılarda coşuyor da ikinci yarıya 5 ay var 5 ayda bende forma girmeye çalışsam bende oynarım.

Keza piyasa hala free veya para istenmeden kiralanacak güzel oyuncular var bu ikiliden kurtulup maaş bütçesinden 7 milyon euro açmamız gerekiyor. Oynama niyetleri yok gibi.

Ben bu hesabı biliyorum. Bütün yüreğiyle Dursun Özbek'i destekleyen, ömrünü Dursun Özbek'e adamış bir hesaptı. Arada da tamamı yanlış çıkan duyumlar veriyordu. Haliyle söyledikleri pek ciddiye alınacak biri değil.

34aries®
@34aries

·
11d

iyi giden takımın ahenkini transfer yaparak bozmak istemiyorlarmış. fırsat transferi olursa bi bakacaklarmış... şimdilik durum bu... transfer için çok da şeyetmeyin yani...

Taylan'ı medyada pohpohlamaya başladılar.

İnşallah etkilenmez çok çabuk başladılar...

Net bir şey söylemek için daha çok erken. 3 maç oynadı.

Rakipler analiz edip ona göre önlem aldığında neler yapacak bir de öyle görmek lazım.

5 maç sonra sosyal medyadan ailesine sövebilir bizim ergen taraftarlar.

Ben bu saatten sonra transfer falan beklemiyorum. Oyuncu satmayalım elimizdekileri koruyalım yeter gidip Marcao'yu falan 15'e satarlarsa iyi küfür ederim yerini hayatta dolduramazlar koca sezon defansta donkla oynarız sonra diğer yandan Diagne bedavaya giderse tek forvet kalırız

Kadir Çetinçalı : Roma Marcao için 13 milyon euro bonservis teklif etmiş.Bizimkiler kabul etmeyince 2. bir teklif yapmadan masadan kalkmışlar.
Defolsunlar it oğlu itler. Millete gelince kepçeyle, bize gelince çay kaşığıyla...
Marcao'yu alan takım 1 sene oynatıp 40-45 milyona okutur. Bunu cümle alem biliyor. Alemin enayisi biz miyiz.

Ben bu hesabı biliyorum. Bütün yüreğiyle Dursun Özbek'i destekleyen, ömrünü Dursun Özbek'e adamış bir hesaptı. Arada da tamamı yanlış çıkan duyumlar veriyordu. Haliyle söyledikleri pek ciddiye alınacak biri değil.

duyumlar da troll ile gercek arasi bir cizgide kasitli tuttugu, sorumluluk alma opsiyonu acik tuttugu duyumlardi. siktirsin.

Son düzenleme:
stoper yedeği az sol bek yedeği yok

ortasahada 2 eksik var ve 1 de kanat eksiği var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt