- 18 Temmuz 2009
- 82.014
- 239.566
- 5.263
Milli takıma ilk çağıran hoca değil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 orta saha gelirse iyidirstoper yedeği az sol bek yedeği yok
ortasahada 2 eksik var ve 1 de kanat eksiği var
Kendisi her gün foruma girmesine rağmen cuma gününden beri ölü taklidi yapmakta.@Özgür Ayten arkadaşın belhanda hakkında söylediklerinden sonra kaçırdığımız bir şey oldu mu ?
olm adamlar inanmış özgüre. 50 defa da patlasa inanırlar@Melih Sönmez sana diyor kank

Ümit Milli döneminden tanıyordur o zaman vardır geçmişleri.lucescu
luceMilli takıma ilk çağıran hoca değil mi
üstat orasını bilmiyorum da yukarda postumu da editledimÜmit Milli döneminden tanıyordur o zaman vardır geçmişleri.
Çok istiyor belli zaten. Stil olarak Belhanda'nın çok benzeri ama 10 falan uçuk. Maks 5 verilmeli.üstat orasını bilmiyorum da yukarda postumu da editledim
belhanda ve marcao satıldığı an irfanı aldırır gibime geliyor hoca
Süre almayacaksa kiralanmasını bende isterim. Tarsus gibi garanti forma şansı verecek bir takım olsa iyi olur.
Bu arada dans performansı
Ilk macini 23.03.18 yapmisMilli takıma ilk çağıran hoca değil mi
Çok istiyor belli zaten. Stil olarak Belhanda'nın çok benzeri ama 10 falan uçuk. Maks 5 verilmeli.
irfan adam mıdırüstat orasını bilmiyorum da yukarda postumu da editledim
belhanda ve marcao satıldığı an irfanı aldırır gibime geliyor hoca
irfan adam mıdır
Ben MHY'yi istiyordum ya 8.5 çıkardı ondan.Belhandanın topsuz oyundaki katkısını vermez ama şut tehdidi fln var en azından, birebirde de belhandadan iyi.
5 bırakacaklarını sanmam ama 7 8e yollarlar
gerçekten üstat mhy taylan emre crazy team olurdu. kendi yeteneğine ihanet etti fenere giderekBen MHY'yi istiyordum ya 8.5 çıkardı ondan.
Milli maçta sıçtı ama iyi herif malesef. Ceza sahasına çok giriyor os için büyük bir artıBen MHY'yi istiyordum ya 8.5 çıkardı ondan.