Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alex Telles: "Porto'ya veda etmek mi? Braga maçında aldığım 'En değerli oyuncu' ödülü, benim burada işime konsantre olduğumu gösteriyor. Gazeteler istediklerini yazabilirler."

senin ben ta

buna küfretmek serbest mi transfer olmazsa

Bizim çok yetenekli bir sol açıga ihtiyacımız

Ana plan olmasa bile yedek plan için zaten lazım.Herkes ortasahaya odaklanmış ama orası daha sorun. Bu yönetimi biraz tanıyorsam son gun çok gidip gelen olur ama ondan önce olmaz boşa beklememek lazım.

Taylanı seri gibi kullanmaktayız. Buradan da seri isimli oyuncunun değerinin ne kadar önemli olduğu bok atmaya gerek olmadığı ortaya çıkmaktadır.
Taylanın oyununa + katan ise ofansif oyuncularının sürekli pozisyonun içinde olup press yapması geçen sene galatasarayda press yoktu ve her oyuncuya buyur gel dediğimiz için seri dahil tüm oyuncular ceza sahası önünde oynuyor rakibe 40 metre alanda oyun imkanı sunuyordu. Ayrıca kalede okan denen kova olsaydı muhtemelen taylanın bu oyununu kimse umursamazdı.
Yani sadede gelirsek futbol bir sistem oyunudur. Sen siyahisin siyahi oyuncular kente olmak zorunda moodundan çıkıp futbol nedir? Üzerine yoğunlaşmamız gerekir.
Seri iyi oynarken ama bu asist yapmıyor, gol pozisyonu yarattığında ise "ama bu gol atmıyor orta saha dediğin gol atacak kardeşim" diye kafa eti yiyenler kafalarını kuma gömmüş vaziyetteler.

Seri muhteşem bir oyuncudur ama kullanmasını bilene.

Yahu renktaş hala serinin muhteşemliğinden bahsediyorsunuz..Niye inat ediyorsunuz arkadaş.Adam bildiğin bitik yahu.Topu vurmaya mecali yok gibi oynuyor.
Sadece tek bir özelliği var top isteyip sağa sola dağıtmak.

yok bu ligin adamı değilmiş yok bu sistemde oynamazmış.Muhteşem oyuncu her zaman heryerde oynar.

Arkadaş taylanı görüyorsun.Serinin yaptığı her işi yapıyor.dahada fazlası var.Birisi 2 milyon alıyor birisi 20 milyon alıyor.Evet taylanda iyi oynamasına rağmen çok abartılıyor..Kesinlikle bize en az iki orta saha lazım ama bu kesinlikle seri değil.

4 orta saha oyuncusu ayrılmış takima haftalardır transfer yapamayan basiretsiz yönetimin Marcao yu satıp yerini doldurabileceğini hiç sanmıyorum

Geçen sene Şampiyonluğu Başakşehir e hediye ettiler bu sene de Ali Koç a mı söz verdiler acaba .

Marcao'nun ücretini artırıp sözleşme süresini uzatmak çok kolay olmayabilir.Beş büyük ligdeki oyuncular bu durumu kabul edebilir ama bu liglere gitmek isteyen oyuncu yanaşmayabilir.

Bir renkdaş etmiyor demiş de ona istinaden yazdım. Bence de böyle olması lazım. O ne saçma iş öyle.
geçen sene de gündeme gelmişti bu konu malum her sene satılıyor. Bir arkadaş uefa ffp limitleri ile ilgili paylaşmıştı hatta uğur karakullukçu da öyle demişti geçerlidir yani ben de öyle biliyorum

Da villa bir tane kanat getirir en kötu bize.

Abdurshow Başkan gece yarılarına kadar çalışıyor beyler . Dün gece Fatih Hocayla toplantı yapmış kimleri gönderelim kimleri alalım diye . Adamdaki piskinlige bak Bunu söyleyen biri Galatasaray da görev yapabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt