Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni Malatyaspor, Ahmet Çalık'a resmi transfer teklifi yaptı. (@Salimmanav)

Etebo nijerya hazirlik maclarina cagirilmis. Keske gitmese

Menfaat işte.Futbolda acayip para var ve bir kesim yiyiyor galiba.Rıdvan da dısarıda kalınca başladı söylenmeye.Eee zaten fetö 15 temmuz falan deyince iyice destek alırım diye dusundu.Şimdi bakalım seten falan ne diyecek
iyi işte, ete g.te para vermesinler.

bize de eğlence çıkar

Şu eldeki fazlalık 6-7 oyuncuyu(Çalık,Taşdemir,Jimmy,Yunus,Sekidika vs) kiralayıp veya satıp 1.5 M € bütçe oluşturamaz mıyız ? Elde 800 B € falan var zaten birde 1.5 eklesek o paraya 1 tane orta saha kiralardık şu Lerma çok iyi olur mesela.

Fenerbahçe'yi gördükten sonra yine takımımla gurur duydum. Burada bazı futboldan anlamayan sözde vizyoncular Emre Kılınç'ı üçüncü yedek olacak diye düşünürken adam geldi eksik olan orta saha bölgesine can suyu oldu. Taylan ile dalga geçenler şu anda utanıyorlar mıdır çocuğun oynadığı oyundan. Sanmam. Yine Taylan konusunda hoca ile dalga geçenleri de şu anda görmek lazım. Çünkü hocayı beğenmeyen vizyoncu keşler kendilerince dalga geçiyorlardı hocayla Taylan ve Emre Kılınç'ı oynatmaz diye. Forumda futboldan anlamayan çok insan var gerçekten.

İşin tarafı da ne hocam bilir misin mesela ben üye olmadan da yıllardır dışarıdan forumu okuyarak takip ederim eskiden insan buraya girdiğinde futbol bilgisini geliştirip üstüne koyardı şimdi maalesef öyle yorumları göremiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligde kaos erken başladı bu kadar erken beklemiyordum dedim ama yine belirtiyim ligin bitimine son 12_13 hafta kala izleyin şenliği tarihe gececek bir sezon izleyecegiz eminim ligden cekilenler olabilir...Şimdiden o kadar bariz ki

spor medyasının birbirini yemesi güzel.

belki oluşacak boşluklara bir kaç galatasaraylı gelir. ekibimizi medyada evren, rok ve sabri temsil ediyor. :(

Şikeciler zaten sezonun başından skimsonik kupalarında şeytan figürüyle aldıkları kupada çok net msj vermişlerdi.

Her şey planlı,

Şeytanı kullanacaklar bu sene, açıklamaları tesadüf değil

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_0330.webp

Rodrigues bugün kadroda yokmuş.Geri takımana döndüğü an kiralayıp derbide oynatsak ne gülerdik yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt