Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bırak 1 ayı, ben geçen sezon Taylan ile ilgili kaç kere yazdım burada, Terim inanılmaz haksızlık ediyor bu çocuğa diye. Geçen sezon özellikle birkaç maçta net verdi bu ışığı.

Gerçekten çok merak ediyorum Terim farkındaydı da hazır olmadığını falan mı düşünüyordu, yoksa tamamen bala mı ilk 11e monte edildi Taylan kardeş :)

Bu arada Seri falan diyorlar, Taylan Seri olmaz bence, birbirlerinden rol çalarlar. Taylan Ndiaye belki, Taylan Etebo belki. Belhanda demek istemiyorum dengesiz dingil 5 maç boyle oynasin ondan sonra.

Sence bala olsa 6 numara gibi zor bir mevkiide bu kadar siritmadan oynayabilir mi?
Bende gecen sezon sure almasindan yanayim ama Terimin anlayamadagimiz bir oyuncu kazanma yontemi var. 1 sene gecikmeli olsada kazandi Taylani

Kulübümüzün hissadari davilla bey var neden ona söylemiyoruz kanat için ertesi güne getirir İstanbul'a

@Melih Peker var mi böyle birsey? O zaman dedigin gibi grade 1 oluyor. Oynama ihtimali var yani

Liga NOS: Stanislav Ivanov (Levski Sofia) to sign for FC Famalicão

2 ay önce Portekiz 1. lig takimi ile de adi gecmis, fazla taraftar yorumu yok ama bunlar yazilmis reddit'te:

"Is he #99 for Levski? If so he’s decent."

cevap olarak:

"Yes, he is. Our club is near bankruptcy so we need to sell our best players unfortunately."

"Biggest talent at Levski but they need to sell."

SON DAKİKA

Trabzonspor'da Plaza ile yollar ayrılıyor. Oyuncu için kiralık kulüp aranıyor.

bunu daha gecen almadilar mi ?

Sanırsam tranferi kapadık hiçbir ses seda yok artık, Neyse bari Marcao elde kaldı.

Sanırsam tranferi kapadık hiçbir ses seda yok artık, Neyse bari Marcao elde kaldı.

Ο χρήστης Halime Kirazlı στο Twitter: Galatasaray: son dakikaları  bekliyoruz fiyatlar düşsün.…

transfer sezonunun bitmesine 13 gün kaldı..ama hala hiç bir hamle yok...3 maçtır alınan sonuçlar yönetim üzerindeki baskıyı aldı..Fatih hocaya dua etsinler...ama bu kadar becerisizlik kabul edilebilir değil..orta saha ve kanat transferi şart..nicelik olarak da nitelik olarak da şart..ffp kısıtlaması hareket alanını çok kısıtlıyor lakin yönetici dediğin çözüm üretecek..uefadan men cezası alacağımız kesin görülürken aynı yönetim bu cezadan kurtaracak hamleleri yaptı başarı sağladı..şimdi kaç dönemdir transfer konusudaki kabızlıklıkları inanılır gibi değil...

keremi neden oynatmıyoruz maçlarda? ardanın yerine babel falan gireceğine bu çocuk girsin. beşiktaş maçında efsane oynamıştı.

Fatih hocanın anlam verilemeyen takıntılı ruh halinden kaynaklanıyor bu..

Ver kardeşim formayı bu çocuğa dakka 80 de babel çöpü gireceğine oyuna bu çocuk alışsın biraz

Başak Diagne'yi istemiş kiralık. Maaşının hepsini karşılayalım demişler. Bizimkiler 5 milyon euro istemiş. Veremeyiz demiş başak. Güzel değeri artsın keratanın :asd:
5 milyon isteyen kimse onun abv şerefsiz herif eger dogruysa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt